Marius Avram și Dinu Gheorghe, despre Ovidiu Hațegan, după infarct

Marius Avram, fostul arbitru FIFA și specialistul ProSport în arbitraj, și Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, au fost invitați în cadrul emisiunii ProSport Live și au vorbit despre situația lui Ovidiu Hațegan, arbitru care a suferit un infarct.

În urmă cu o lună, Ovidiu Hațegan a sufert un infarct la antrenament și a fost operat de urgență, la Timișoara, și i s-a montat un stent.

Arbitrul a petrecut Paștele alături de familie și dorește să i se respecte intimitatea și să recupereze în liniște.

Marius Avram și Dinu Gheorghe, despre starea de sănătate a lui Ovidiu Hațegan, după ce a suferit un infarct

Marius Avram a oferit detalii despre situația lui Ovidiu Hațegan.

„Ovidiu dorește să se refacă în liniște, să-și facă recuperarea ca la carte. Îi respectăm această decizie, să-și revină cu sănătatea. Sper să-l revedem pe teren. Este vorba de o decizie foarte personală, de sănătate, de viață, de familie. Lucrurile sunt mult mai complexe. Nu vreau decât să-i urez sănătate și să ia cea mai bună decizie. UEFA vrea să facă un lot de elită pentru arbitrii VAR și ar putea reprezenta o opțiune. Ei au nevoie acolo de arbitri cu experiență internațională”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.

„De profesie este medic, așa că el își simte organismul foarte bine, știe riscurile. E meseria lui. Nu trebuie să-i spună cineva”, a afirmat și Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Cele mai recente știri
Știri similare