Marius Șumudică, anunț pentru șefii de la Al Shabab

Marius Șumudică a bifat o nouă victorie pe banca lui Al Shabab și și-a asigurat calificarea matematică din grupe în optimile Ligii Campionilor Asiei. Al-Shabab are 16 puncte acumulate în 6 partide disputate în competiție, iar Șumi ar putea primi în curând o propunere de prelungire a contractului cu formația din Golf.

Marius Șumudică a revenit în luna martie la Al Shabab, după ce a mai antrenat echipa arabă în sezonul 2018-2019.

Contractul antrenorului român expiră în vară, având opțiunea de prelungire pentru încă un sezon, ceea ce s-ar și putea întâmpla în contextul în care antrenorul român câștigă pe bandă rulantă cu echipa sa.

Marius Șumudică, anunț pentru șefii de la Al Shabab: „Cu siguranță voi rămâne în zona Golfului!”. Ce spune despre reușitele echipei sale

Tehnicianul român a declarat în exclusivitate pentru ProSport că este fericit pentru performanța echipei sale și că nu știe încă ce va face pe viitor, dar este decis să rămână în zona Golfului Persic.

„Referitor la această competiție (Liga Campionilor Asiei – n. red.), este una foarte importantă. Am realizat un nou record în istoria lui Al Shabab, făcând 16 puncte din 18 posibile. Am marcat 18 goluri și am primit doar unul. Toată lumea este fericită, jucătorii sunt încrezători pentru finalul acesta de sezon.

Ne-am calificat în optimi, care se vor juca în februarie, vedem ce se întâmplă până atunci. Important este chiar obiectivul pe care îl aveam, să calific această echipă din grupe. Mai am o lună de contract. Există varianta continuării aici, mai există și alte variante, dar cu siguranță voi rămâne în zona Golfului”, a transmis Marius Șumudică în exclusivitate pentru ProSport News.

Cele mai recente știri
Știri similare