Microsoft oferă trei luni de PC Game Pass gratuite dacă îndeplinești aceste condiții

Poreclit un Netflix al jocurilor, Game Pass este momentan una dintre, dacă nu cea mai profitabilă și mai populară afacere atât pentru Microsoft, cât și pentru cei care își doresc acces la o librărie de jocuri imensă contra unei plăți lunare. Aș putea spune că e combinație în unele situație, și chiar dacă nu ții neapărat să-ți faci un abonament, ai putea încerca pe gratis ceea ce vrea să ofere serviciul, courtesy of Microsoft.

Compania le oferă anumitor utilizatori ocazia de a se bucura gratuit de trei luni de PC Game Pass, fix în momentul în care serviciul deja a adăugat multe noutăți. Spun anumitor utilizatori pentru că trebuie să îndeplinești niște criterii. Nu vă îngrijorați, nu sunt cerințe exagerate, dar trebuie să te asiguri că le urmezi întocmai. Deci ai șansa de a scuti în jur de 30 de dolari, sau, hai 21, pentru că prima lună de Game Pass se plătește doar cu un dolar și poți verifica dacă ești eligibil direct pe site-ul Microsoft/Xbox.

Deci, trebuie să te asiguri de următoarele dacă vrei PC Game Pass mocca:
  • Să nu ai sau să nu fi avut deja un abonament Game Pass;
  • Să fi jucat Halo Infinite, Forza Horizon 5 sau Age of Empires IV în perioada lansării și până cel târziu 28 februarie 2022;
  • Să fi fost logat cu contul de Microsoft antunci cânt ai jucat unul din titlurile de mai sus.

Este important de menționat că se pune și dacă ai jucat doar componenta multiplayer free-to-play a lui Halo Infinite. Dacă ai făcut măcar chestiile astea (și probabil le-ai făcut fără să știi, pentru că mulți au fost hyped odată cu lansarea lui Halo Infinite, spre deosebire de cum se prezintă lucrurile acum) și ai pe la îndemână și un VPN sau vreun workaround în cazul în care PC Game Pass nu este disponibil în țara ta, felicitări, ai trei luni de jocuri gratis!

Cele mai recente știri
Știri similare