Mircea Lucescu știe cine va câștiga titlul dintre CFR, FCSB și Universitatea Craiova: „Ei vor învinge în cele din urmă!”

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:55

Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 18:57


Victoria FCSB-ului din Gruia, 1-0 cu CFR, a relansat lupta la titlu cu 5 meciuri rămase până la final. Elevii lui Toni Petrea (46 ani) s-au apropiat la 2 puncte de liderul Ligii 1, în timp ce Universitatea Craiova este la 6 puncte în spatele ardelenilor. 


Cu toate acestea, Mircea Lucescu (76 ani) mizează pe CFR pe finalul campionatului. Antrenorul lui Dynamo Kyiv este de părere că experiența clujenilor va triumfa în fața entuziasmului de la FCSB și a orgoliului din Bănie, iar Dan Petrescu (54 ani) va aduce în Gruia al cincilea titlu consecutiv. 


Mircea Lucescu: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de finaluri de campionat”


„Fotbalul românesc are nevoie de astfel de finaluri de campionat, pentru că lupta la titlu va fi acum cu atât mai interesantă. Sunt trei formații în joc, inclusiv Craiova, iar o astfel de rivalitate duce mereu doar la creșterea jucătorilor, la interesul publicului. Aura aceasta de a obține trofeul aduce un imbold special, iar asta nu poate însemna decât un câștig pentru competiție.


Va fi o înfruntare între experiența Clujului, entuziasmul celor de la FCSB și orgoliul Universității. Cred că experiența va învinge în cele din urmă. CFR-ul are o echipă trecută prin multe momente delicate, care știe, în general, cum să gestioneze astfel de cumpene într-un sezon. Oricum, vor fi încă cinci etape extrem de atractive”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.


În runda a șasea din playoff, toate cele trei candidate la titlu vor juca în deplasare. CFR Cluj o va întâlni pe FC Voluntari, pe 24 aprilie, de la 19:00, FCSB va juca pe terenul Farului Constanța, pe 25 aprilie, de la 21:00, iar Universitatea Craiova se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pe 20 aprilie, de la 19:30, toate partidele LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Cele mai recente știri
Știri similare