Mircea Rednic s-a operat de coxartroză! Care e starea de sănătate a „Puriului”

Mircea Rednic (60 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, s-a operat de coxartroză înaintea sărbătorilor de Paște.

Anunțul că Mircea Rednic a fost supus unei operații de coxartroză a fost făciut de Robert Apostolescu, medicul care s-a ocupat de intervenția chirurgicală.

Intervenția chirurgicală la care a fost supus Mircea Rednic a avut loc luni, iar joi, 21 aprilie, „Puriul” a fost externat. Astfel, fostul antrenor de la Dinamo a scăpat de afecțiunea care i-a degradat articulația șoldului și care îi dădea bătăi de cap de ani buni.

Mircea Rednic s-a operat de coxartroză

Doctorul Robert Apostolescu a dezvăluit că Mircea Rednic va petrece sărbătorile de Paște în familie, dar că acesta va avea nevoie de aproximativ o lună de recuperare.

„Astăzi îi urez Paște fericit domnului Mircea Rednic, care tocmai s-a externat după operația de coxartroză efectuată luni și va putea petrece sărbătorile în familie! Intervenția a fost efectuată printr-o metodă minim invazivă, ceea ce presupune o incizie mică, dureri minime și o recuperare rapidă. Urmează o perioadă de aproximativ o lună în care va merge cu ajutorul cârjelor și va face exerciții de kinetoterapie, dar starea de spirit este deja la cote înalte”, a transmis Dr. Robert Apostolescu pe pagina sa de Facebook.

Mircea Rednic a vorbit și el despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că regretă că nu s-a operat mai devreme. Acesta ar fi trebuit să fie supus intervenției chirurgicale pe 12 decembrie 2021, când o pregătea pe Dinamo, dar și-a anulat operația pentru a o antrena pe Dinamo.

„Vă spun că sunt ca nou. […] Tehnica asta nouă, minim-invazivă, este ceva incredibil. Nici vorbă de durere după operație. Și cicatricea este mică, nu-ți ating muschii. A doua zi eu deja mă plimbam cu cadrul, am făcut multe ture pe aici prin spital. Mă simt foarte bine!

Eu aveam dureri și când mă așezam în pat, nu mai vorbesc la mers, când urcam în mașină sau când urcam scările. Chiar i-am spus domnului doctor Apostolescu că am făcut o mare greșeală că nu m-am operat mai devreme și regret că am stat aproape doi ani cu dureri”, a transmis Mircea Rednic, potrivit sursei menționate.

Cele mai recente știri
Știri similare