Motorola lansează smartphone-ul moto edge 30 PRO în România

Lansat anul trecut în China sub denumirea Motorola Edge X30, cel mai nou flagship Motorola ajunge acum şi în Europa, inclusiv România, cu numele moto edge 30 PRO, transmite News.ro.

Noul smartphone Motorola are majoritatea caracteristicilor aşteptate de la un smartphone în 2022, în frunte cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1 şi suportul 5G sub-6GHz.Ecranul de tip OLED, cu rezoluţie 1080p, măsoară 6,7 inch şi oferă o rată de împrospătare de 144Hz.

Din versiunile disponibile, în România va fi vândută cea cu 12GB RAM şi 256GB spaţiu de stocare.

Bateria are o capacitate de 4.800mAh, se încarcă cu 30W, iar un încărcător de 30W este livrat împreună cu cu telefonul. Încărcarea wireless se face cu 15W.

Pe partea foto există două camere de 50MP, una wide şi una ultrawide. Acestea sunt însoţite de un senzor de profunzime, mai degrabă dezamăgitor, de 2MP. Aici ar fi fost de preferat o cameră tele.

Dezamăgitoare este şi alegerea Gorilla Glass 3 şi 5 pentru faţa şi spatele telefonului, acestea nefiind nici cele mai noi, nici cele mai rezistente versiuni.

Începând de vineri şi împreună cu Smart Stylus, noul moto edge 30 PRO va fi disponibil în România la un preţ recomandat de 4.000 de lei.

sursa foto: Facebook/ Motorola

Cele mai recente știri
Știri similare