Motorola Moto G52, anunțat oficial cu ecran OLED și acumulator de 5000mAh, la preț de 1250 Lei

Motorola completează familia Moto G cu noul G52, recomandat prind designul elegant și dotări competitive, raportat la nivelul de preț.

Moto G52 vine echipat cu un ecran OLED ultra-wide și două difuzoare stereo certificate Dolby Atmos, apărând ca o soluție bună atât pentru vizionare de filme, dar și gaming pe Android. Oferta este completată cu un sistem triple-camera și acumulator 5000 mAh, care poate fi încărcat în puțin mai mult de o oră folosind adaptorul AC cu putere de 30W, inclus în pachetul cu accesorii.

La „cârmă” se află chipsetul Snapdragon 680, regăsit și pe rivalul Galaxy A23, ajutat cu 4GB sau 6GB memorie RAM (în funcție de versiune) și 128GB sau 256GB stocare internă. Selecția de camere foto cuprinde un senzor principal de 50MP cu tehnologie quad-pixel (12.5MP rezoluție efectivă), cameră ultra-wide de 8 MP și cameră macro de 2MP. Lista dotărilor este completată cu slot micro-SD pentru expansiunea memoriei, senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei și ieșire pentru căști de tip jack 3.5mm.

 

Noul smartphone Moto G este livrat cu versiunea Android 12, adaptat cu interfața My UX.

Moto G52 va fi disponibil în România începând cu 21 aprilie, la prețul recomandat de 1249 Lei. Versiunile de culoare sunt Charcoal Grey și Porcelain White.

Cele mai recente știri
Știri similare