„Ne batem cu saci fără fund! Ați văzut inepțiile primarului din Pitești?

Articol de GSP – Publicat marti, 02 august 2022 20:34 / Actualizat marti, 02 august 2022 21:28

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a avut o răbufnire la adresa formațiilor susținute financiar de autoritățile locale. 

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, a făcut un apel către autoritățile din Sibiu, cerând ajutor financiar pentru a scoate echipa din criză. Mihai Rotaru nu este însă de acord cu astfel de intervenții. 

FCSB

Decizie surpriză înaintea dublei cu Dunajska Streda » FCSB împrumută 2 fotbaliști: „100% acceptă!”

Mihai Rotaru, răbufnire în direct: „Ne batem cu saci fără fund!”

„Eu sunt prieten cu Dani Coman, dar e greșit să ceri bani de la comunitate. De ce noi să ne batem cu Primăriile? Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie. 

Noi ne batem cu saci fără fund! Avem FC Argeș, avem Chindia Târgoviște, FC Voluntari. La Sepsi a altceva… Fă-ți planurile pe banii tăi, nu pe banii instituțiilor. 

Dacă Universitatea ar fi primit 1,5 milioane de euro în fiecare an de la primărie… Nu 4, cum primește FC Voluntari sau altele. Avem două foruri. Ei trebuie să vină cu soluții, cu idei!”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

  • Atacul lui Mihai Rotaru la adresa lui Cristian Gentea, primarul din Pitești, vine după ce Alexandru Ișfan, fotbalistul lui FC Argeș, a fost declarat netransferabil în această vară. 

Ce a spus Dani Coman

Am sperat că, odată cu promovarea, lucrurile se vor schimba în bine. Din păcate nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleași probleme ca înainte. Atunci mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu?

Vreau să se supere pe mine că spun lucrurile astea, dar să ajute echipa. Nu este echipa lui Dani Coman. Dani Coman a venit la Sibiu, și-a îndeplinit obiectivul de a promova echipa, dar este echipa sibienilor, nu a mea
– Dani Coman, președinte FC Hermannstadt

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: „Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO De cine se temă Dică înaintea „dublei” cu Dunajska Streda: „Să nu mai trăim din amintiri!”

A ieșit cum a vrut MM! Ce adversar poate înfrunta FCSB în play-off-ul Conference League

Cele mai recente știri
Știri similare