News Alert | Ilie Dumitrescu, gata să semneze cu un club din Liga 1: ”Sunt hotărât!”

  • Cupa României: Sepsi – Universitatea Craiova, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Osasuna – Real Madrid, miercuri, 22:30, Digi Sport 1

Fostul internațional a dezvăluit că a fost invitat de Simion Apreutese, unul dintre cei doi oameni de afaceri pregătiți să preia clubul UTA Arad de la Alexandru Meszar, la meciul Sepsi – UTA 1-0, de săptămâna trecută, și i-a fost propusă o funcție în club, în cazul în care tranzacția dintre investitori se va materializa.

Ilie Dumitrescu, gata să meargă la UTA Arad: ”Sunt hotărât!”

Am fost invitat de Simion Apreutese la meciul Sepsi – UTA. Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului.

Dacă nu se va implica, nu am ce să… Sunt hotărât! Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta. Și Consiliul Județean, și Primăria trebuie să susțină echipa, pentru că e echipa orașului. Îmi place ideea și va fi un proiect destul de serios”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

  • Ultima funcție a lui Ilie Dumitrescu la un club de fotbal a fost cea de antrenor la FCSB (n.r.- Steaua la acea vreme), în 2010. Până atunci, ”Mister” le-a mai pregătit pe Oțelul Galați, FC Brașov, Alki Larnaca, România U21, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, AO Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK Salonic și Panthrakikos.

VIDEO Ilie Dumitrescu, la UTA Arad

 

”Discuții avansate” pentru cumpărarea clubului UTA Arad

Doi oameni de afaceri, Simion Apreutese și Cătălin Juncan, sunt interesați să preia clubul de la Alexandru Meszar, iar în proiect ar fi implicați, dar nu ca acționari, și Rudolf Vizental și Marius Grada.

Cei patru au transmis un comunicat comun, prin care își anunță intenția de a cumpăra clubul și transmit că discuțiile sunt într-un stadiu avansat.

Referitor la apariția în spațiul public a unor discuții referitoare la viitorul clubului UTA și la implicarea unei anumite structuri de acționariat în acest proiect, dorim să facem unele precizări:

Am constituit un grup de inițiativă care a înaintat actualei conduceri a clubului o scrisoare de intenție în vederea preluării clubului UTA. Momentan, discuțiile sunt avansate, dar nu există vreo înțelegere semnată între cele două părți, înțelegere care sperăm că va fi perfectată în viitorul apropiat, astfel încât implicarea pe care ne-o dorim să poată fi concretizată încăă din această pauză competițională.

În ceea ce privește numele vehiculate în media, dorim să precizăm că, în noua structura, implicare directă, la nivel de acționariat, vor avea Simion Apreutese, acționarului grupului International Alexander Holding, și Cătălin Juncan, arădean stabilit în SUA, cu afaceri în domeniul transportului și logisticii.

În ceea ce privește celelalte două nume vehiculate, Rudolf Vizental și Marius Grada, vor face parte din echipa care va crea, implenta și dezvolta noul proiect, fără a avea, cel puțin pentru moment, calitatea de acționari ai clubului.

La aniversarea a 77 de ani de la înființarea clubului UTA, suntem mândri să fim suporterii acestei echipe unice și ne dorim ca alături de toată suflarea Utistă să ducem clubul la următorul pentru generațiile viitoare.

Le suntem recunoscători celor care, începând cu Baronul Neuman, timp de 77 de ani au pus câte o cărămidă la construcția acestei stări de spirit care este UTA, iar istoria ne responsabilizează”, se arată în comunicatul semnat de Simion Apreutese, Cătălin Junca, Rudolf Vizental și Marius Grada.

Etichete: ilie dumitrescu , ilie dumitrescu uta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare