Nicolae Dică și Iulian Miu, dialog incendiar în direct la TV

Nicolae Dică și Iulian Miu au avut un dialog incendiar la TV! Fostul antrenor al FCSB-ului s-a contrat cu Miu, pe tema clubului care continuă istoria Stelei.

Totul a început după ce Dică a încercat să prefațeze partida dintre FCSB și Farul. În acel moment, Miu l-a contrat, precizând că Steaua a jucat sâmbătă, în Liga 2.

„Cred că nu este prima dată când se vrea dezafilierea celor de la FCSB. Acest memoriu va ajunge pe masa unei Comisii a FRF. Nici președintele FRF, nici departamentul juridic nu poate să dezafilieze pe nimeni. Doar în condiții de forță majoră se poate întâmpla asta. UEFA nu se bagă în aceste chestiuni de bucătărie internă. FCSB e Steaua pentru mine! Din toate punctele de vedere E același patron, conducător, jucători”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Cine e Steaua? Nicolae Dică și Iulian Miu, dialog incendiar: „În seara asta joacă FCSB!”

Nicolae Dică nu vrea să audă de CSA Steaua, în timp ce Iulian Miu a subilinat la Telekom Sport că „lucrurile sunt evidente și clare”.

Nicolae Dică: Dacă cei de la Farul nu vor câştiga cu Steaua în seara asta, iată că în acest moment vor fi…
Iulian Miu: Cu FCSB. Steaua a jucat ieri.
N.D.: Bine, aşa le spun eu, Steaua, că-mi place, că la Steaua am jucat eu.
I.M.: A jucat ieri Steaua, a câştigat cu 5-0.
N.D.: Da, CSA Steaua a jucat ieri şi FCSB, fosta Steaua, joacă azi. Vrei să vorbim puţin despre Steaua, aşa să facem… Tu eşti angajat la Steaua şi eu sunt unul care a jucat la FCSB, care era Steaua înainte. Hai să facem un de ăsta de imaginaţie, că eşti angajat la Steaua. Vreau să vorbim despre echipele care erau înainte. Eu mi-am dorit să joc la Steaua, că am văzut echipa în 1993-1994. Tu o ştii? Echipa din 93-94.
I.M.: Ştii care e situaţia? În seara asta joacă FCSB
N.D.: Dacă vrei, ţi-o spun eu. Eu, care am venit de la FC Argeş… Mă laşi puţin să spun?
I.M.: Steaua a jucat ieri, unde sunt şi prietenii tăi antrenori, unde sunt şi eu acolo. A câştigat cu 5-0 şi în seara asta joacă FCSB cu Farul. Se numesc aşa echipele?
N.D.: Da, tu eşti un stelist înfocat, eu sunt un fost jucător.
I.M.: Vorbim despre lucruri evidente şi clare.
N.D.: Da, iar eu te întreb pe tine, stelist înfocat. Eu sunt un fost jucător de la FCSB, fosta Steaua, şi te întreb pe tine… Mă laşi puţin să-ţi spun?
I.M.: Trebuie să înţeleagă toţi. Este o echipă care merge înainte în Liga 1, FCSB, joacă în seara asta cu Farul.

Nicolae Dică a luat „foc”: „Eu am jucat la Steaua, cu emblema Stelei!”

Nicolae Dică este convins că Gigi Becali continuă tradiția clubului care a câștigat Cupa Campionilor în 1986.

N.D.: Şi eu îţi spun…. Că vă bateţi cu pumnii în piept că lucraţi la Steaua, că faceţi la Steaua, iar eu te întreb pe tine, că eşti aici, angajat al clubului… Eu mi-am dorit să ajung să joc la Steaua că mi-a plăcut generaţia 1993-1994, da? 1986 nu am prins, eram mic, nici televizor nu aveam. Spune-mi echipa din 1993-1994.
I.M.: După aia am jucat şi eu cu mulţi dintre ei, Nic. În 1996 am ajuns la Steaua şi i-am prins şi pe cei care au jucat în Liga Campionilor. Acum ce facem, exerciţii?
N.D.: Ţi-o spun eu.
I.M.: O ştiu, că am jucat cu mulţi dintre ei. Prodan, Filipescu, Adrian Ilie, Panait, Vlădoiu, Stelea, am fost colegi. Era şi Pandi atunci.
N.D.: Să vorbim, că vă bateţi cu pumnii în piept că lucraţi la Steaua, că Steaua, că iubiţi Steaua, că aţi făcut Steaua. Şi eu am jucat la Steaua, că aşa consider eu.
N.D.: Mă deranjează că spune că n-am jucat la Steaua. Nu, domnule, eu am jucat la Steaua, cu emblema Stelei. Dă, mă supără că se spune că n-am jucat la Steaua. Visul meu a fost să joc la FC Argeş şi la Steaua.

Cele mai recente știri
Știri similare