No Way Home de 292 de ori, atingând un record mondial

Conform Guiness World Records, Ramiro Alanis a atins recordul mondial pentru cele mai multe vizionări în cadrul unui cinema ale aceluiași film. Acesta a vizionat Spider-Man: No Way Home de 292 de ori între 16 decembrie 2021 și 15 martie 2022, asta însemnând în total 720 de ore de film.

Nu e prima dată când Ramiro Alanis a deținut un astfel de record. În trecut, acesta a atins același tip de record, dar cu filmul Avengers: Endgame pe care l-a vizionat de 191 de ori. Acest record i-a fost bătut apoi de către Arnaud Klein, care a vizionat filmul Kaamelott: First Instalment de 204 ori.

Maraton Spider-Man, dar cu niște condiții

Pentru a înțelege mai bine cum a fost atins recordul ăsta, trebuie să trecem prin reguli. În primul rând, fiecare vizionare a noului Spider-Man trebuie să fie independentă de orice altă activitate, asta însemnând că nu ai voie să stai pe telefon, să dormi sau să faci orice alt lucru care îți poate distrage atenția, inclusiv mersul la baie. De asemenea, filmul trebuie vizionat de fiecare dată în întregime, inclusiv creditele de la sfârșit și scenele de după.

În cazul lui Ramiro, pe lângă fiecare bilet de cinema folosit ca dovadă, o altă dovadă a recordului este declarația unui participant la film care confirmă că Ramiro a văzut filmul de la început până la sfârșit. Deși nu a ținut evidența costurilor, Ramiro estimează că a cheltuit aproximativ 3.400 de dolari pe bilete de cinema în încercarea lui de a bate acest record.

Cele mai recente știri
Știri similare