”Nu contează că va fi Craiova, FCSB, CFR sau Real Madrid”

  • Liga 1: ChindiaCFR Cluj, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948Universitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Chiar dacă nu a reușit să marcheze, atacantul a fost unul dintre cei mai periculoși jucători ai formației antrenate de Andrei Prepeliță.

Alexandru Ișfan, despre un posibil transfer: ”Trebuie să fiu pregătit”

Curtat intens de Universitatea Craiova în această perioadă, Alexandru Ișfan a declarat că nu contează unde se va transfera. Pentru jucător, cel mai important este să fie pregătit cât mai bine, pentru a fi capabil să facă pasul înainte în cariera sa, la momentul potrivit.

Am pierdut, dar trebuie să fim foarte uniți, să reluăm pregătirea și să câștigăm cele trei puncte în meciul următor. (Despre atmosfera din Giulești) Cum îi motivează pe ei, ne motivează și pe noi. Pentru asta te antrenezi, să joci cu stadionul plin. Suntem bucuroși pentru suporterii noștri care au venit în număr destul de mare de la Pitești. Le mulțumim și, etapa viitoare, cu Craiova, îi așteptăm să umplem stadionul.

Am discutat la aproape toate interviurile. Îmi văd de treaba mea. Când va fi, nu contează: Craiova, Steaua, CFR, Benfica sau Real Madrid, nu contează. Atunci, în momentul când va fi ceva concret, trebuie să fiu foarte pregătit. Dar nu mă gândesc deloc la asta și îmi văd de treabă la FC Argeș. Dacă peste o lună, peste un an, se va concretiza ceva, trebuie să fiu pregătit”, a declarat Alexandru Ișfan, la finalul partidei cu Rapid.

Etichete: alexandru isfan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare