O femeie din Vâlcea a rătăcit 5 zile prin pădure. După intervenția fără succes a câinilor de urmă și a unui elicopter, ideea unui poliţist a salvat-o: ”Era desculţă şi nemâncată”

Femeia de 35 de ani a plecat pe 24 aprilie din locuinţa tatălui său din Făureşti într-o direcţie necunoscută.

Pentru că nu s-a mai întors acasă, rudele au căutat-o prin tot satul în ziua următoare. În jurul orei 22:00, s-au decis să alerteze Secţia 10 de Poliţie Rurală Măciuca, despre dispariţia acesteia.

„Are o înălţime de 1,65 m, greutate 50 kg, păr de culoare şaten, lung şi ochi căprui, poartă ochelari şi are un defect la ochiul stâng. În momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare închisă şi o bluză cu dungi multicolore dispuse orizontal”, sunt semnalmentele femeii descrise de reprezentanţii Poliţiei.

Poliţişti, jandarmi şi localnici voluntari au căutat-o pe Marinela Nicoleta Iordache. S-au folosit chiar şi câini de urmă, însă fără succes. Zona a fost survolată și de un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.

Vineri, 29 aprilie, un poliţist din cadrul structurilor Poliţiei Bălceşti a avut ideea de a o căuta într-o zonă greu accesibilă, unde echipele nu ajunseseră încă.

„Astăzi după ce colegul nostru de la Poliția orașului Bălcești a avut o presimțire cu privire la o posibila locație unde s-ar afla femeia, acesta a plecat cu mașina de teren personală, împreună cu alți doi colegi, iar într-o zonă greu accesibilă au găsit-o pe femeia dispărută”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea, potrivit voceavalcii.ro.

Marinela Nicoleta Iordache a fost găsită la mai bine de 14 kilometri depărtare de casă. „Era desculţă şi nemâncată, moartă de foame. A mărturisit că a plecat de bunăvoie şi că s-a rătăcit în pădure”, au povestit ulterior salvatorii, potrivit Adevărul.

„Nu a fost victima vreunei infracţiuni. A fost predată lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vâlcea. Aceştia au transportat-o la spital, pentru că se simţea foarte slăbită, ca să i se evalueze starea de sănătate, dar şi pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălin Udrea.

Cele mai recente știri
Știri similare