Oana Sîrbu, mărturii emoționante după ce ambii părinți i-au murit! Momentele grele prin care a trecut: ”Practic am rămas orfană”

  • Oana Sîrbu, orfană de ambii părinți
  • Cei doi au murit la un interval de un an

Pentru Oana Sîrbu a fost o perioadă de coșmar, căci actrița și-a îngropat ambii părinți la interval de doar un an. Mama ei a plecat la ceruri în luna august a anului 2020, urmând ca în luna decembrie a anului 2021 și tatăl ei să înceteze din viață.

Oana Sîrbu, despre momentele grele după moartea ambilor părinți

Pentru actriță au fost clipe extrem de grele, iar aceasta a preferat să nu vorbească prea multe despre dispariția mult prea rapidă a părinților ei. Acum, ea a făcut însă declarații emoționante despre moartea celor care i-au dat viață.

Oana Sîrbu susține că acum a rămas orfană și nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. Chiar dacă părinții ei nu mai sunt practic lângă ea, actrița îi simte mereu aproape.

„Da, practic mi-e imposibil să vorbesc despre asta. Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele…”, a zis Oana Sîrbu pentru ego.ro.

Și fiul ei suferă foarte tare după pierderea bunicilor

Vedeta a mai spus că nu doar ea suferă foarte mult, ci și fiul ei care și-a pierdut cei doi bunici într-un timp atât de scurt. Ea mărturisește că părinții ei au avut o relație foarte deschisă cu nepotul acestora, astfel că tânărul mereu i-a simțit lângă el.

Trecerea în neființă a acestora a picat ca un trăsnet pentru toată familia, iar Oana Sîrbu susține că încă nu le vine să creadă că mama și tatăl ei nu mai sunt în această lume.

”Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Citește și: A murit tatăl Oanei Sîrbu. Actrița trece prin momente grele: ,,Te iubesc, poezie de om!

Cele mai recente știri
Știri similare