Octavian Popescu l-a cucerit definitiv pe Gigi Becali! Gestul pe care l-a făcut starul de la FCSB în prima zi de Paște

Octavian Popescu l-a cucerit definitiv pe Gigi Becali, după ce atacantul de la FCSB a ales să meargă la biserică, în prima zi de Paște.

Deși se apropie duelul celor de la FCSB cu Farul, Octavian Popescu a găsit timp să meargă la biserică nu doar în Noaptea de Înviere, ci și în prima parte a zilei de duminică.

„Tavi Popescu e un jucător urmărit de multe echipe, dar nu e nimic concret, cluburile au alte preocupări, să termine campionatul. Cluburile serioase nu fac oferte acum și nu se bagă acum. Doar urmăresc acum și trag niște concluzii. Impresiile sunt pozitive, pentru că și evoluțiile lui au fost foarte bune. O echipă din Anglia, când este interesată, ia legătura cu clubul și cu agentul, pentru a-și anunța intenția. În Anglia, până nu se termină campionatul, nu intră nimeni în discuții. Pretențiile patronului le știți. Astea sunt pretențiile, poate dacă vine o ofertă discută, negociază, cum a fost și în cazul lui Man”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Octavian Popescu l-a impresionat pe Gigi Becali și a mers la biserică de Paște

Octavian Popescu a postat o fotografie din curtea bisericii pe contul de Instagram și a ținut să le ureze fanilor un „Paște Fericit”.

 

Cu siguranță, gestul jucătorului de la FCSB l-a impresionat și pe Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a plecat acum două săptămâni într-un pelerinaj la Muntele Athos, unde a fost însoțit și de colaboratorii Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Cele mai recente știri
Știri similare