Otto Hindrich, portarul de la CFR Cluj, interviu uluitor în presa maghiară

Articol de GSP – Publicat sambata, 05 martie 2022, 15:36 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 16:06

Otto Hindrich (19 ani), portarul campioanei CFR Cluj, a oferit un interviu în presa din Ungaria. Tânărul jucător spune că există multă presiune la echipa ardeleană, iar atmosfera din vestiar este una rece.

Hindrich a devenit un titular de bază la CFR Cluj, deoarece îi ajută pe clujeni să respecte regula jucătorului Under21. Otto a recunoscut în presa maghiară că își dorește să joace în campionatul Ungariei, pentru echipe ca Akademia Puskas sau Ferencvaros.

DINAMO

Ce le-a spus Răducioiu jucătorilor lui Dinamo înainte de meciul cu CFR Cluj: „Ce poate fi mai frumos de atât?”

Otto Hindrich, declarații uluitoare în presa maghiară

Hindrich a fost întrebat dacă are un mentor sau dacă cineva l-a luat sub aripa sa, iar răspunsul portarului a fost cel puțin surprinzător.

„Este o atmosferă rece și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, se uită urât la mine și mă ceartă. Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR”, a spus Hindrich, potrivit KronikaOnline.

De asemenea, tânărul portar a povestit cum a fost aproape să fie dat afară de CFR, în mandatul lu Șumudică.

„Când am revenit la CFR în vară și am început să joc după o accidentare. În plus, a fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult și mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici. Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil după accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu și lucrurile au luat-o în altă direcție”, a mai spus Hindrich, potrivit sursei menționate.

Otto Hindrich, despre diferența dintre România și Ungaria

„Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras, foarte atras (n.r. – să joace în Ungaria), dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte.

Dar vreau să joc cât mai mult aici, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea”, a spus Hindrich potrivit sursei citate.

Citește și:

Gigi Becali, criticat pentru cum se comportă în cazul Keșeru: „Eu așa aș fi făcut dacă eram patron. Ar putea da un randament foarte bun”

FCSB

Gigi Becali, criticat pentru cum se comportă în cazul Keșeru: „Eu așa aș fi făcut dacă eram patron. Ar putea da un randament foarte bun”


Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală...”

FCSB

Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală…”


Playtech: ȘOC! Lavrov, luat pe sus de o jurnalistă: ‘Aveți o fată, cum dormiți noaptea?’. Răspunsul HALUCINANT al omului lui Putin

Cele mai recente știri
Știri similare