Ousmane Dembele, disputat de trei cluburi importante ale Europei: ”Este un profesionist!”

  • Liga 1: SepsiCFR Cluj, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: DinamoRapid, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Potrivit skysports.com, Ousmane Dembele este curtat insistent de Chelsea Londra și Paris Saint-Germain, însă forma bună arătată sub coordonarea lui Xavi le dă speranțe conducătorilor de pe Camp Nou.

Xavi speră ca Ousmane Dembele să rămână la Barcelona!

Armonia dintre Xavi și Dembele nu se regăsește și la nivelul conducerii Barcelonei, în raport cu reprezentanții fotbalistului francez. Au existat discuții multe, aprinse, dar fără niciun rezultat concret.

Catalanii și-ar fi dorit ca Ousmane să accepte o reducere a salariului, în contextul în care clubul avea mari probleme financiare, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Cu toate acestea, Xavi l-a reintegrat în echipă, iar vestiarul l-a întâmpinat cu aplauze la revenirea printre titulari. Totuși, va fi suficient?

Contractul lui Dembele se încheie în iunie și este o chestiune între club și el. Îl văd fericit. Se comportă ca un adevărat profesionist. Sunt foarte fericit cu el în echipă.

Chiar și când știa că nu e titular, tot a fost profesionist. Nu am avut nici cea mai mică problemă cu Ousmane. Am auzit tot felul de lucruri: că nu a fost profesionist și că nu a avut grijă de el. Vă spun acum că totul a fost total invers. Se îngrijește, este profesionist și s-a antrenat bine.

De aceea am decis ca el să joace. Dacă nu ar fi fost profesionist, poate am fi decis altceva. Dar a fost un model de urmat. Asta e tot ce contează. Vom vedea ce se va întâmplă până la finalul sezonului. Este un jucător important, care îmi place”, a declarat Xavi, potrivit sursei citate.

Presa din Spania anunța, în urmă cu câteva săptămâni, că motivul pentru care Ousmane Dembele nu semnează prelungirea contractului este Thomas Tuchel, cel care îl așteaptă la Chelsea.

Dembele a evoluat sub comanda lui Tuchel la Borussia Dortmund, în sezonul 2016-2017, probabil cel mai bun din cariera de până acum a francezului, în care acesta a marcat 10 goluri şi a oferit 21 de assist-uri în 49 de partide disputate în tricoul clubului german.

De asemenea, Paris Saint-Germain îl consideră pe Ousmane Dembele ca fiind înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe, dacă atacantul nu-și va prelungi contractul scadent în această vară.

Etichete: chelsea , barcelona , thomas tuchel , ousmane dembele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare