Pep Guardiola, “plecăciune” după Manchester City

  • Serie A: BolognaInter, miercuri, 21:15, Digi Sport 2

  • UCL: LiverpoolVillarreal, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Englezii urmează să se deplaseze pe Santiago Bernabeu pe 4 mai pentru returul cu Real Madrid. Meciul urmează să fie transmis pe Digi Sport 1.

Pep Guardiola, mulțumit după victoria lui Manchester City cu Real Madrid

Pep Guardiola s-a declarat mulțumit de exprimarea echipei sale, în ciuda faptului că a recunoscut că-și dorea mai multe goluri marcate. Ibericul i-a felicitat și pe adversari, despre care a avut cuvinte de laudă.

“Mergem la Madrid să câștigăm, dar îi atenționez pe jucători că trebuie să ne gândim la meciul următor, cu Leeds, din Premier League. Din păcate, astăzi nu am reușit să marcăm mai mult. Am avut probleme cu ieșirea din defensivă, am fost nervoși cu mingea la picior și am greșit destul de mult, lucru pe care nu-l facem în mod obișnuit.

I-am felicitat pe jucători pentru prestația avută. Un meci fantastic. Cred că momentele în care ei au reușit să intre în meci au fost și din cauza noastră. Se întâmplă să faci greșeli cum a fost la penalty. Trebuie să înțelegem, este cel mai înalt nivel. Am avut un adversar foarte bun, care te pedepsește imediat.

Nu pot să le cer mai mult jucătorilor, au făcut tot ce au putut și cu mingea, și fără ea. Fotbalul este un spectacol fantastic, ambele formații au căutat să atace. De asta vreau să-l felicit pe Ancelotti. Totuși, și noi am arătat că merităm să fim aici”, a spus Pep Guardiola, conform BT Sport.

VIDEO REZUMAT Manchester City – Real Madrid 4-3

Etichete: manchester city , real madrid , semifinale , pep guardiola , champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare