Pepe, detalii despre botezul fiului său. Micuțul va veni pe lume în două luni: ”Va fi cât se poate de discret” / VIDEO

  • Pepe urmează să fie iar tată
  • Va avea un băiețel

Pepe urmează să devină tată pentru a treia oară, iar peste doar două luni își va strânge în brațe băiețelul, căci prezentatorul de la Te cunosc de undeva va avea un băiat. Yasmine Ody urmează nască în luna august.

Pepe vorbește despre botezul fiului său

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Pepe a mărturisit și detalii despre botezul celui mic, dar și numele acestuia. După cum a precizat cântărețul, băiatul său se va numi Pepe Junior.

Botezul fiului lui Pepe va fi unul discret, așa cum a anunțat prezentatorul de la Te cunosc de undeva. El a mărturisit că nu își mai dorește așa mult ca viața personală să fie expusă, așa cum se întâmpla înainte.

”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars.

Prezentatorul e pregătit de venirea pe lume a fiului său

Pepe a mai spus la Antena Stars, de la petrecerea de debut a noului sezon de la Te cunosc de undeva, că e pregătit de venirea pe lume a fiului său. El spune că totul este gata și că cel mic e așteptat cu mare nerăbdare să vină pe lume.

El mai precizează că e foarte organizat de felul său și că vrea mereu ca toate lucrurile să fie bine puse la punct.

”Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a mai zis el.

Citește și: Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, părinţi de băieţel. De ce prezentatorul de la Te cunosc de Undeva se gândeşte la botez, nu şi la nuntă!

Cele mai recente știri
Știri similare