Porecla pe care Vlad Gherman i-a pus-o Oanei Moșneagu. Mulți s-ar jena să audă asta

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Oana Moșneagu, partenera sa din serialul Adela. Cei doi actori sunt extrem de îndrăgostiți și nu se mai sfiesc în a-și exprima sentimentele și emoțiile în public. Ce poreclă simpatică i-a pus fostul iubit al Cristinei Ciobănașu frumoasei brunete.

Cum o alintă Vlad Gherman pe Oana Moșneagu, iubita lui

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbizul românesc. Cei doi actori sunt împreună de câteva luni, iar relația dintre ei pare a fi din ce în ce mai serioasă.

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu și bruneta petrec foarte mult timp împreună, deoarece sunt și parteneri de platou în serialul Adela, pe lângă faptul că sunt parteneri de viață.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Vlad Gherman i-a transmis un mesaj amuzant iubitei sale. Actorul i-a găsit o poreclă haioasă, care a stârnit zâmbete în rândul fanilor celor doi. Cum o alintă artistul pe Oana Moșneagu?

„La mulți ani, moșneguțo!”, este mesajul simpatic pe care Vlad Gherman l-a distribuit alături de o fotografie în care apare alături de iubita lui, Oana Moșneagu.

Urmăritorii de pe rețelele sociale le-au transmis toate cele bune celor doi actori, lăudându-le cuplul.

„Moșneguța este soția moșneagului, nu? Eu așa știam.

Sunteți superbi! Vă salut cu drag!

Sunteți minunați! Vă ador!

În zilele noastre mai sunt și moșnegi (bătrâni) cu soții tinerele, dar sunt cazuri izolate! Suneți niște frumoși care se potrivesc de minune!”

Sunteți atât de fumoși!

Zâmbetul de pa fața voastră spune tot, minunaților!”, au mai spus fanii în secțiunea de comentarii.

Reacția Cristinei Ciobănașu, când a auzit de relația dintre fostul ei iubit și actrița din Adela

Vlad Gherman a mărturisit, acum ceva timp, că a avut multe emoții atunci când a anunțat-o pe Cristina Ciobănașu despre relația sa cu actrița Oana Moșneagu. Fiica adoptivă a Ruxandrei Ion l-ar fi luat în brațe pe fostul ei partener de viață și l-ar fi felicitat.

„Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine.

M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok. Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei.”, a declarat Vlad Gherman la un moment dat.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au o relație de câteva luni și par să fie tare fericiți împreună. Anterior, actorul din Adela a fost logodit cu Cristina Ciobănașu, femeia care i-a fost parteneră timp de 9 ani.

Cele mai recente știri
Știri similare