Postul pe care Gigi Becali îl simte deficitar la FCSB. Omul de afaceri pregătește campania de transferuri din vară

  • Serie A: Inter – Roma, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid – Sepsi, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

În momentul de față, FCSB se bazează doar pe tinerii Ianis Stoica (19 ani), Andrei Dumiter (22 de ani) și Ivan Mamut (24 de ani), jucători care s-au descurcat bine spre foarte bine în acest sezon, dar care nu au constanță în evoluții.

Gigi Becali caută un atacant la FCSB

În consecință, Gigi Becali se gândește serios să aducă un vârf de careu, autentic, care să-l înlocuiască, astfel, pe Claudiu Keșeru, cel ”exilat” de patron în afara lotului și care va pleca în vară.

Finanțatorul celor de la FCSB a promis o campanie solidă de transferuri dacă va câștiga titlul și echipa va avea șanse să intre în grupele unei competiții europene. Dacă vor intra milioane de euro în conturi, acesta se gândește să redirecționeze o parte dintre aceștia către transferuri.

Chiar și fără calificarea în grupe, Gigi Becali recunoaște că este tentat să mai aducă un atacant, pe lângă cei trei atacanți actuali. Patronul de la FCSB a pus ochii pe atacantul celor de la UTA Arad, David Miculescu, însă nu a dorit să plătească un milion de euro. În schimb, fotbalistul și-a prelungit contractul cu UTA, vineri, până în vara lui 2024.

De asemenea, Gigi Becali se află în relații foarte bune cu Bogdan Stancu (34 de ani), fotbalist care evoluează în liga secundă din Turcia, dar care i-a promis că se va întoarce la FCSB, la un moment dat. Nu este exclus ca în vară să se producă această revenire.

Există plan economic. Ce înseamnă plan economic? Iei campionatul și dacă ai șanse la Europa, în funcție de tragerile la sorți, atunci o să iau 5-6 jucători. Dar, nu putem face nebunii, pentru că intrăm în groapă.

Dacă o să avem șanse la Europa League, la Conference League, atunci o să iau 5-6 jucători, dar ce fel de jucători? Fotbaliști mai buni decât avem acum nu ai de unde să iei la ora asta. Poate un atacant. Dar, avem nevoie de jucători pentru a forma două loturi capabile să se lupte pe două fronturi, campionat și cupe europene.

Altfel, stau liniștit, probleme financiare nu am, de ce să mă leg la cap?”, a spus Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

Etichete: cupele europene , gigi becali , david miculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare