Preturile noului Mac Studio al Apple

Compania Apple a dezvaluit noul sau computer Mac Studio compact. Exista un model care incorporeaza un cip M1 Max si un model care incorporeaza doua cipuri M1 Max. S-au dezvaluit si preturile la care se va vinde acest computer.

Inaintea evenimentului companiei Apple din SUA de pe 8 martie, se zvonea ca compania lucreaza la o versiune mai puternica a lui Mac mini care se numeste Mac Studio.

Se pare ca Apple lucra intr-adevar la asa ceva. Daca erai interesat de un Mac performant cam de dimensiunea lui Mac mini, atunci Mac Studio ar putea fi computerul potrivit.

Potrivit companiei, noul computer ocupa pe birou in spatiu de doar 7,7 inci patrati, iar inaltimea sa e de 3,7 inci. Ocupa cam acelasi spatiu pe birou precum Mac mini.

Mac Studio e propulsat de noul cip M1 Ultra al Apple care practic interconecteaza doua cipuri M1 Max impreuna prin ceva ce Apple numeste “UltraFusion”.

Potrivit Apple, modelul cu M1 Ultra e de aproximativ 3,8 ori mai performant decat iMac de 27 de inci cu procesor Intel cu 10 nuclee. Modelul M1 Ultra permite chiar si 128GB de RAM unificat, ceea ce e incredibil.

Similar cu Mac mini, va exista o varietate de optiuni de conectivitate pe Mac Studio, inclusiv 4 porturi Thunderbolt 4, un port Ethernet de 10Gb, doua porturi USB-A, un port HDMI si un jack audio pro.

Exista chiar si suport pentru WiFi 6 si Bluetooth 5.0. Apple a inclus si un slot pentru carduri SD, asa ca utilizatorii pot conecta carduri de memorie de pe dispozitive precum camerele, pe langa doua porturi USB-C.

Daca sunteti interesati de noul Mac Studio, retineti faptul ca modelul de baza cu cip M1 Max se va vinde la un pret de minim 1999 de dolari, in timp ce modelul M1 Ultra se va vinde la un pret de minim 3999 de dolari.

Cele mai recente știri
Știri similare