PUZ elaborat de investitor pentru reglementarea terenului. Se mai construiește incubatorul de afaceri pe strada Celulozei din municipiul Constanța? (DOCUMENTE)

  • Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Celulozei și proprietăți private, lansat în dezbatere publică
  • Obiectivul PUZ-ului constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în teritoriul studiat Inițiatorii PUZ-ului sunt Masstudio SRL și Project Resolv Consulting SRL, vezi secțiunea „documente”
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri până la 13.03.2022

 
 
Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Celulozei și proprietăți private, lansat în dezbatere publică.

Obiectivul PUZ-ului constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în teritoriul studiat Inițiatorii PUZ-ului sunt Masstudio SRL și Project Resolv Consulting SRL, vezi secțiunea „documente”.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri până la 13.03.2022.

 

Comunicarea rezultatelor consultării se va face pe 24.03.2022.

 

Vă reamintim, în 2018, societatea Masstudio SRL a solicitat aviz de oportunitate pentru elaborarea PUZ-ului.

Terenul vizat are o suprafață de 2.594,16 mp, și aparține în cotă-parte de ½ societății Project Resolv Consulting SRL și în cotă parte de ½ societății Masstudio SRL.

Vecinătățile terenului sunt: la nord – SC Palas SA, la sud – strada Celulozei, la est – SC Spot Nav SRL și SC Palas SA, iar la vest – SC Rico SRL. Pe acest teren, Masstudio SRL dorește reconversia halei existente de pe sit, având în prezent regim de înălțime parter în laborator de cercetare P+1 etaje, dar și supraetajarea și extinderea cu o clădire de birouri (corp A, B și C) cu destinația de incubator de afaceri, cu regim de Sp+P+4 etaje+5 etaje, ce urmează a fi realizat pe fonduri europene.

Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Celulozei și proprietăți private, conform avizului de oportunitate nr. 146110 din 01.10.2018 a fost lansat în dezbatere publică.

Imobilul care a generat PUZ-ul se află pe strada Celulozei nr.5-7 în municipiul Constanța.

Obiectivul Planului Urbanistic Zonal constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în teritoriul studiat.

Inițiatorii PUZ-ului sunt Masstudio SRL și Project Resolv Consulting SRL.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul primăriei municipiului Constanța privind intenția de elaborare a PUZ-ului, în perioada,23.02.2022 – 13.03.2022, la adresa de email: [email protected], la Serviciul Strategii și Planificare Urbană.

Reamintim că societățile Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL au obținut, pe data de 25 iulie 2018, un act important de la Primăria Constanța.

Mai exact, este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 2843, care presupune „Construire două corpuri administrative cu regim de înălțime P+4-5e, recompartimentare hală existentă cu denumirea de incubator de afaceri Rae 72, amplasare reclamă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția este realizată pe strada Celulozei nr. 5-7 din municipiul Constanța.

 

PRECIZĂRI:

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru incubatorul de afaceri de pe strada Celulozei din municipiul Constanța

Firmele care construiesc incubatorul de afaceri de pe strada Celulozei vor întocmi PUZ-ul pentru modernizarea marilor bulevarde din municipiul Constanţa. Unul dintre asociaţi, fost şef la Mediu (document)

 

Cele mai recente știri
Știri similare