Relația dintre Amber Heard și Elon Musk a fost dezvăluită în timpul procesului cu Johnny Depp – Evenimentul Zilei

Heard și Musk s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului Machete Kills din 2013. După ce Heard a divorțat de Depp și Musk și-a finalizat despărțirea de soția sa de atunci Talulah Riley în 2016, perechea a început să se întâlnească. Romantismul cuplului a durat până la începutul lui 2018, relatează Page Six.

În textele către agentul lui Heard, Christian Carino, la acea vreme, care au fost citite ieri (27 aprilie) în dosarul aflat în curs de desfășurare, Heard părea încântată cu privire la noua ei relație cu miliardarul. Într-un alt schimb de mesaje, Heard i-a spus lui Carino: „Urăsc faptul că încă o dată un bărbat mă lasă să fiu singură”.

Carino a răspuns: „Dacă nu-ți place viața ta personală în presă, nu te întâlni cu bărbați celebri. Ai putea opri asta dacă nu te mai întâlnești cu oameni faimoși.”

În acest timp, Heard a părut să sufere în urma despărțirii de Depp, trimițându-i lui Carino un mesaj în care i-a spus „Doamne, mi-e dor de el” în timp ce se întâlnea cu Musk.

Deși CEO-ul Tesla poate să nu fie cel mai încântat să vadă detaliile vieții sale private difuzate în instanță, el va fi fără îndoială ocupat de recenta sa achiziție a gigantului social media Twitter.

Noua achiziție a lui Elon Musk

La începutul acestei săptămâni, Twitter și Musk au ajuns la o înțelegere pentru a cumpăra platforma socială pentru 44 de miliarde de dolari. În declarația de anunțare a acordului, Musk a spus: „Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală a orașului în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul umanității.

„Vreau, de asemenea, să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii. Twitter are un potențial extraordinar – aștept cu nerăbdare să lucrez cu compania și comunitatea de utilizatori.”

Bret Taylor, președintele consiliului independent al Twitter, a declarat: „Consiliul Twitter a efectuat un proces atent și cuprinzător pentru a evalua propunerea lui Elon, cu accent deliberat pe valoare, certitudine și finanțare. Tranzacția propusă va oferi o primă substanțială de numerar și credem că este cea mai bună cale de urmat pentru acționarii Twitter.”

CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, a declarat: „Twitter are un scop și o relevanță care influențează întreaga lume. Sunt profund mândru de echipele noastre și inspirat de munca care nu a fost niciodată mai importantă”, potrivit Uniland News.

Cele mai recente știri
Știri similare