Atenție, boabe de porumb pe șosea! Trafic intrerupt pe un drum…

0
36

Traficul rutier a fost întrerupt, vineri seară, pe o șosea din Bihor, după ce mai multe persoane au anunțat la 112 că șoseaua este plină de boabe de porumb.

Este vorba despre drumul județean ce leagă localitățile Miersig și Leș, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 19.00, circulația pe porțiunea de drum județean 792A, între localitățile bihorene Miersig și Leș, a fost întreruptă total, în urma unor apeluri primite de Inspectoratul de Polițe Județean Bihor prin SNUAU 112, care semnalau că pe partea carosabilă se află boabe de porumb, descărcate accidental, probabil, dintr-un autovehicul de transport marfă”, se arată în informare.

Potrivit acesteia, polițiștii rutieri au decis întreruperea circulației temporar, până la degajarea completă a carosabilului, pentru a preveni apariția unor accidente.

„Rugăm conducătorii auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în teren”, a mai transmis reprezentanta Poliției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.