Avocata din SUA nu i-a impresionat pe judecătorii români. Fraţii Andrew şi Tristan Tate rămân în arest preventiv

0
36

Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, contestaţiile depuse de fraţii Andrew şi Tristan Tate împotriva deciziei instanţei de fond prin care au fost prelungite cu 30 de zile mandatele de arestare emise pe numele lor.

Potrivit Agerpres, în arest rămân şi două tinere – Luana Alexandra Radu (o fostă poliţistă) şi Georgiana Manuela Naghel (iubita lui Andrew Tate) – acuzate că îi sprijineau pe cei doi în activitatea lor infracţională.

Unul dintre frații Tate a cerut să fie eliberat pentru că a devenit tată. Ce spune avocata venită din SUA

 

Pe lângă un avocat din România, fraţii Tate au fost consiliaţi în sala de judecată de o avocată din SUA, care a apărat de-a lungul timpului mai multe vedete de la Hollywood, printre care pe Mike Tyson şi Chris Brown.

Prezenţa avocatei nu i-a impresionat însă pe judecătorii români, care au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de prelungire până la data de 29 februarie a mandatelor de arestare preventivă pe numele celor doi fraţi.

Citește și


fratii tate

Avocata Tina Glandian a organizat o conferință de presă chiar înainte de a afla verdictul Curții de Apel, și a răspuns la câteva întrebări.

De acum înainte, ea îi va consilia și se va sfătui cu avocații care vor pleda pentru frații Tate, pentru a le construi o apărare mai bună.

Avocata a anunțat că frații Tate au cerut să fie eliberați din arestul preventiv ”pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale”.

În plus, unul dintre frați a cerut să fie eliberat pentru că tocmai a devenit … tată.

Au mai fost aduse și alte argumente, ca de exemplu faptul că Tristan are un copil de 3 săptămâni pe care nu a avut oportunitatea să-l întâlnească încă. Pentru că frații Tate sunt în arest de mai de mult timp, adică nu a apucat să-și cunoască copilul, pentru că a fost arestat înainte de a-și putea cunoaște copilul.” – a spus Tina Glandian.

De altfel, avocata celebrităților din SUA a subliniat faptul că frații tate sunt în arest fără ca acuzațiile oficiale să fie formulate împotriva lor. Deci, deocamdată, nu au fost puși sub acuzare, ci sunt doar reținuți într-o anchetă.

”Faptul că această investigație, această anchetă, a început din aprilie și suntem acum în februarie, deci este aproape un an de când a început această investigație și totuși nu a fost pus sub acuzare, spune foarte multe despre probele existente în momentul de față în dosar” – a spus Tina Glandian.

Ea a mai precizat că firma sa de avocatură a decis să intervină în acest caz din România pentru că vrea ”să se asigure că cetățenii americani sunt protejați cum trebuie și că le sunt respectate drepturile cât timp ei se află pe teritoriul unei alte țări, indiferent dacă aceasta este România sau orice altă țară”.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.