„Azi era ziua ei”. Femeia ucisă de șoferul drogat în Popești Leordeni ieșise la poartă să își primească tortul. Ce spun martorii

0
43

Data actualizării:
Data publicării:

Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool. Foto: Captură video Digi24

Femeia în vârstă de 56 de ani care a fost ucisă în accidentul din Popești Leordeni, provocat de un șofer beat și drogat, își serba chiar astăzi ziua de naștere. Ieșise la poartă să își primească tortul, când a fost prinsă între două mașini. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Femeia abia ieșise din curte și se afla între două mașini parcate, în momentul în care șoferul drogat a venit cu viteză și a lovit autoturismele.

Victima a fost prinsă între fiare și a murit ulterior la spital. Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool.

În urma testării, s-a descoperit că bărbatul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

A fost deschis un dosar penal și pentru lovire și alte violențe, pentru că șoferul susține că a fost bătut de oamenii din zonă după momentul impactului.

Vecin: Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat.

Vecin: O femeie cumsecade, azi era ziua ei… Nu și-a dat seama ce a făcut.

 

Editor :
I.CDescarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.