Bihor: Logodnicul tinerei ucise în Irlanda a fost arestat: „Îmi pare rău…”

0
27

Andrei Dobra de 33 de ani din Oradea, stabilit în Irlanda, a fost arestat luni sub acuzația de omor, de către autoritățile irlandeze. Acesta e acuzat că și-a ucis logodnica, pe Ioana Mihaela Păcală (30 de ani), găsită fără suflare sâmbăta trecută în apartamentul propriu din orășelul Ratoath, relatează ebihoreanul.ro

Unul dintre detectivii care se ocupă de caz a declarat presei că logodnicul victimei le-a spus anchetatorilor în seara în care a fost ridicat: „Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să se întâmple”.

Dobra a fost reținut chiar sâmbătă seară, de polițiștii care au fost trimiși la locul crimei. Luni, el a fost dus la tribunal, pentru a fi pus oficial sub acuzare pentru omor. Potrivit publicației Independent.ie, Andrei Dobra a fost prezentat în fața judecătoarei Miriam Walsh. Pe parcursul procedurilor de luni, suspectul nu a spus niciun cuvânt, relatează aceeași sursă.

Avocatul care-l reprezintă pe suspect a cerut ca acesta să fie evaluat psihiatric, judecătoarea acceptând această solicitare.

Citește tot textul pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.