Constanţa: Un restaurant închis temporar de Protecţia Consumatorilor până la remedierea deficienţelor a fost găsit deschis de echipele de control

0
21

Un restaurant din municipiul Constanţa, care fusese închis temporar de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) până la remedierea deficienţelor deoarece fuseseră găsite mai multe nereguli, printre care alimente expirate, gândaci, rugină în spaţiile de depozitare, a fost găsit deschis de echipele de control fără ca neregulile constatate să fie remediate, relatează News.ro. Unitatea a fost amendată cu 6.000 de lei, iar CJPC va face propunere de închidere definitivă a restaurantului.

Control ANPCFoto: ANPC – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

CJPC Constanţa a anunţat, sâmbătă, că restaurantul Delfinul, închis temporar, funcţionează în continuare.

„În baza unui apel telefonic, prin care am fost anunţaţi că unitatea de alimentaţie publică oprită temporar de la prestarea de servicii până la remedierea deficienţelor constatate funcţionează, o echipă de comisari din cadrul CJPC Constanţa, s-a deplasat în vederea verificării remedierii deficienţelor menţionate în procesul verbal de constatare a contravenţiei. S-a constatat că nu se remediaseră deficienţele, operatorul economic sfidând măsura dispusă. Deşi nu remediase abaterile care pun în pericol sănătatea consumatorilor operatorul economic continua să servească preparate culinare consumatorilor”, au precizat reprezentanţii CJPC Constanţa.

Din acest motiv unitatea a fost amendată cu 6.000 de lei şi s-a propus închiderea definitivă a unităţii.

Restaurantul Delfinul fusese închis temporar de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) după ce echipele de control au găsit mai multe nereguli, printre care, alimente expirate, gândaci, rugină în spaţiile de depozitare. Unitatea a fost amendată cu 8.000 de lei în urma primului control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.