Daniela Gyorfi nu și-a îndeplinit niciodată visul din copilărie

0
40

Sub fațada zâmbetului pe care-l prezintă publicului în timpul concertelor sau în emisiunile TV, Daniela Gyorfi păstrează o poveste plină de tristețe. Visul său măreț din copilărie a fost zdrobit și nu a mai putut să-l îndeplinească de atunci.

Daniela Gyorfi dezvăluia că în copilărie și-a dorit să devină gimnastă, dar adolescența ei a fost marcată de o perioadă extrem de dificilă.

Mama ei a fost imobilizată la pat, iar artista s-a confruntat cu provocări mari pentru a avea grijă de ea și a o menține în viață. Aceste necazuri au întărit legătura deja strânsă dintre cântăreață și mama sa.

Boala gravă a mamei a forțat-o pe artistă să crească rapid și să preia responsabilități în gospodărie. Mama sa i-a oferit, de asemenea, sfaturi de viață valoroase, primul fiind să continue să învețe, pentru a-și construi un viitor promițător.

Daniela Gyorfi visa când era mică să devină gimnastă

Deși a traversat momente dificile, visul său din copilărie de a deveni gimnastă rămânea intact. Daniela Gyorfi a iubit sportul, admirând-o pe Nadia Comăneci. Și, a avut aspirații mari în această direcție.

Numai că, din cauza unui accident suferit de mama sa și a propriei lupte cu hepatita, posibilitatea de a se dedica sportului de performanță a dispărut treptat.

Daniela Gyorfi. Sursa: Facebook

În schimb, în perioada liceului, și-a descoperit pasiunea pentru domeniul artistic. A început să cânte, având chiar îndrumarea și sprijinul mamei sale.

Dragostea mamei mele a fost absolută, am fost un copil alintat, nu din punct de vedere material, ci sentimental. Necazurile care s-au abătut asupra mea și a mamei mele ne-au unit foarte tare. Eu am înțeles de mică ce rol am în familia mea și a mamei mele fiindcă eram amândouă.

Părinții se despart, fiecare își reface viața, iar noi am înțeles. Că era un om extrem de determinat, ținea rol și de mamă și de tată. Ea mi-a spus de când a rămas paralizată să fiu atentă, să învăț”, a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Cântăreața are trei operații la bust

Cântăreața acordă o atenție deosebită imaginii sale, motiv pentru care a optat pentru diverse intervenții estetice de-a lungul timpului.

De asemenea, este cunoscută ca fiind prima vedetă din România care și-a pus silicoane. În ceea ce privește zona bustului, a suferit trei intervenții chirurgicale. De-a lungul anilor, a recurs la proceduri non-invazive pentru  a-și menține aspectul tânăr al feței, efectuând astfel de intervenții anual.

„La sâni nu sunt mulțumită. După trei operații, că trei am. Recunosc că nu mi-aș mai face acum. Fațetele dentare sunt absolut normale, nu poți să ai dinții galbeni, negri. Riduri… La 50-53 de ani nu poți să arăți ca la 20 de ani. Celulită am avut dintotdeauna. Fac tot felul de chestii ca să mă simt bine.

Nu e vorba de operații estetice, ci de îngrijire. Dacă există tehnologie ca să schimbi lucruri care te deranjează, de ce să nu le faci? N-am atâtea operații ca alte artiste care zic că li s-a modificat corpul peste noapte. Fundul l-am lăsat mic și plat”, a declarat Daniel Gyorfi, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.