Diana Șoșoacă susține că AUR i-a furat un proiect de lege

0
39

Diana Șoșoacă, fostă membră a partidului AUR, a venit cu acuzații împotriva formațiunii politice din care a fost exclusă cu mai bine de doi ani în urmă. Potrivit afirmațiilor sale, AUR ar fi preluat un proiect de lege la care ea a contribuit.

Diana Șoșoacă și deputatul Ciprian Ciubuc acuză senatorul AUR Claudiu Târziu de lansarea unei minciuni în spațiul public, în care acesta pretinde în mod fals că partidul AUR este autorul unui proiect de lege care nu aparține formațiunii politice.

Ei solicită ca Târziu să corecteze această informație incorectă.

Proiectul de lege al senatoarei Diana Șoșoacă, „furat” de AUR

Conform unui comunicat de presă emis, proiectul de lege în discuție se referă la sprijinul acordat românilor din diaspora.

Șoșoacă acuză că acest proiect de lege a fost integral conceput și redactat de către deputatul Ciprian Ciubuc, fiind semnat și susținut de către mai mulți co-inițiatori.

„Inițiatorul principal, deputatul Ciprian Ciubuc, este într-un proces cu AUR pentru excludere nestatutară, dar și pentru că a contestat rezultatele așa zisului Congres AUR, așadar faptul că AUR își asumă un proiect de lege al unui deputat pe care l-a exclus din partid e o dovadă de fățărnicie grosolană”, se arat în comunicatul citat.

În plus, senatoarea afirmă că a primit o invitație pentru a participa la ședința Comisiei pentru românii de pretutindeni, condusă de senatorul Claudiu Târziu, președintele Comisiei, unde urma să susțină proiectul de lege în discuție.

George Simion. Sursa foto: Arhiva EVZ

Senatoarea a făcut cu ou și cu oțet partidul din care a făcut parte

Co-inițiatorii care au semnat proiectul înainte de a fi depus pe circuitul legislativ sunt: Iovanovici-Şoşoacă Diana – senator, președintele S.O.S. România; Coleşa Ilie-Alin – deputat AUR; Focşa Dumitru-Viorel – deputat neafiliat; Rusu Daniel-Gheorghe – deputat neafiliat.

Așadar, există un singur deputat AUR semnatar, spune senatoarea. Acela doar co-inițiator, adică a devenit semnatar după ce proiectul a fost scris.

Această manieră de comportament din partea AUR a devenit tipică pentru un partid în rândurile căruia apar, ocazional, ba consumatori de droguri, ba violatori, ba persoane de o violență extremă, dar care se ascunde de fiecare dată de responsabilitatea faptelor grave care au loc în rândurile sale, dar care, în schimb, fură ideile și proiectele altora în căutare de voturi”, a adăugat Șoșoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.