Doi prezentatori TV au ajuns la cuțite. Scandal în showbiz

0
38

Doi prezentatori TV și-au aruncat cuvinte dure și au ajuns in instanță. Nimeni nu a reușit să-i împace și să-i facă să pună capăt războiului.

Doi prezentatori TV și-au aruncat cuvinte dure și au ajuns in instanță. Este vorba de Mădălin Ionescu și Dan Capatos, care s-au certat acum 10 ani și n-au reușit să se împace nici acum. În anul 2015 a început războiul dintre Un show păcătos, numit acum Xtra Night Show, și WowBiz.

Șefii de la Dogan Media, compania din spatele Kanal D, a dat în judecată Antena Group, din care face parte Antena 1. Dosarul a fost chiar înregistrat la Tribunalul București pentru „acțiune în răspundere delictuală”. Mădălin Ionescu a considerat că Dan Capatos l-a jignit pe el și că i-a criticat emisiunea. Show-urile pe care aceștia le prezentau erau la aceeași oră, iar cei doi luptau pentru audiență.

Scandalul a pornit în momentul în care Oana Zăvoranu și-a pierdut mama. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat că Mădălin Ionescu că a forțat-o pe Mărioara Zăvoranu să spună că-i va lăsa banii fiicei sale. La vremea aceea, ea era în spital. Dan Capatos a și câștigat procesul.

Sursa foto EVZ

„Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (n.r Oanei Zăvoranu), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu”, a spus Dan Capatos.

Scandal uriaș între cei doi prezentatori TV

După aceste declarații, Mădălin Ionescu a luat atitudine și a spus că Dan Capatos are creierul praf. Acesta a mai povestit că prezentatorul de la Antena 1 a spus doar mizerii despre el și i-a recomandat să își ia tratamentele.

Sursa: arhiva EVZ

„Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj să se întâlnească el cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus că i-am grăbit moartea Marioarei Zăvoranu. Păi aşa a vrut femeia să se întâmple! Ea ne-a invitat la spital. Până unde poate să meargă mizeria voastră? O să-l dau în judecată. Voiam să îl iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele şi cu cifrele, îi iau ţigla de pe casa. Ţi-ai luat tratamentul sau nu? Că tu ai zis că luai într-o perioadă”, a spus jurnalistul, potrivit Cancan.

Cei doi nu s-ar simpatiza nici în ziua de astăzi. Scandalul de acum 10 ani și-a spus cuvântul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.