emisiunea lui Radu Banciu se închide

0
48

Șoc pe piața media din România: Radu Banciu a anunțat că una dintre emisiunile pe care le găzduia la o cunoscută televiziune de sport se va închide.

Șoc pe piața media din România: emisiunea lui Radu Banciu se închide

Conform anunțului făcut de cunoscutul jurnalist, emisiunea „Notele lui Banciu” are șanse foarte mari să nu mai revină niciodată pe micile ecrane.

Totodată, Radu Banciu a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre o decizie a conducerii, iar hotărârea îi aparține în totalitate.

„Să știți că această veste a prins contur. Este posibil, că tot a început școala, ca Notele (n.r. – emisiunea Notele lui Banciu) să nu mai revină niciodată. Din incompatibilitate, această emisiune nu este o problemă… venită de sus. Nici o problemă de efectiv sau resurse tehnice.

Pur și simplu a încolțit aici între noi această idee. Da, sigur, viitorul Anitei (n.r. – coprezentatoarea Anita van Belzen) este asigurat pe Tiktok, ne-am gândit la Anita când a încolțit această idee. Decizia îmi aparține, sunt stăpân pe canapeaua și masa mea”, a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive.

Radu Banciu, opinie drastică în cazul Simonei Halep

Cunoscut pentru opiniile sale drastice, Radu Banciu a oferit un verdict crunt în cazul de dopaj ce o implică pe Simona Halep.

Simona Halep spune că ea a muncit, a trudit! E adevărat că ea era la menghină, asta ne deranja și pe noi. Trebuia să fie totuși într-un sport elegant, ținem minte fustița lui Chris Evert, a Martinei Hingis.

Aveam altă imagine, nu măcelărie, nu menghină să fie sportul! Când te duci totuși la menghină există suspiciunea că e complicat să faci același lucru, să dai cu bâta aia în minge ca Jim Courier o dată pe săptămână într-un alt colț de lume.

Era cam aceeași probabilitate să nu iei nimic ca aia a lui Lance, care se ridica din șa și pornea cu motoreta cu 70 la oră pe o cățărare cu pantă medie de 11,5. Păi cum era posibil?

Și a doua zi avea 284 de kilometri numai de munte. De asta zic. Ce idoli sunt ăștia, despre ce discutăm? Nu ai domnule cum, așa spunea și ăsta de la MMA (n.r. – face referire la un interviu din L’Equipe), știe foarte bine în disciplina lui, 70 la sută sunt dopați”, a spus Radu Banciu, potrivit ziare.com.

Redactor la ProSport.ro din 2021, cu o experiență în presa online de 3 ani, la mai multe publicații culturale. citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.