investiție de 1,5 miliarde de euro acum și încasări de 350 de milioane pe an

0
38


articol scris de Digi Sport
10.09.2023, 21:29

Barcelona a început un amplu proces de modernizare a stadionului ”Camp Nou”.

Pe teren, lucrările sunt în desfășurare, iar în prezent pe ”Camp Nou” este un șantier în toată regula. Legendara arenă este acum de nerecunoscut, iar imaginile din galeria foto de mai jos au fost catalogate de Mundo Deportivo drept ”șocante”.

Galerie Foto

Barcelona crede că va încasa 350 de milioane de euro pe an cu stadionul

Și în birouri se lucrează, dar doar la nivel teoretic. Concret, Sport.es scrie că șefii clubului Barcelona au realizat deja o strategie prin care investiția în modernizarea stadionului, care se ridică la un miliard și jumătate de euro, să fie recuperată rapid.

Barcelona a făcut un plan și se așteaptă să aibă încasări de aproximativ 350 de milioane de euro pe an doar datorită stadionului modernizat.

Catalanii se așteaptă ca muzeul clubului, care va putea fi vizita contra cost, să genereze încasări mari, de aproape 80 de milioane de euro. De asemenea, și lojele sunt așteptate să contribuie într-o mare măsură la atingerea obiectivului financiar.


Cum va arăta stadionul ”Camp Nou”

În galeria foto de mai jos, cum va arăta stadionul ”Camp Nou” la finalul procesului de modernizare, dar și toate etapele care vor fi urmate, pas cu pas.

Galerie Foto

Noul ”Santiago Bernabeu” este gata

Și stadionul rivalei Real Madrid, ”Santiago Bernabeu”, a trecut printr-un proces de modernizare, care a durat patru ani și acum este gata.

Clubul spaniol a investit o avere în modernizarea stadionului, peste 900 de milioane de euro, dar rezultatele arată că totul a meritat.

”Piesa de rezistență” este acoperișul retractabil, dar noul ”Santiago Bernabeu” are și o terasă spectaculoasă, benzi led de jur împrejurul tribunelor, dar și gazon retractabil. Totul, în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto


Etichete:
barcelona
,
camp nou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.