Moarte suspectă la Năvodari. O femeie de 36 de ani, care nu mai fusese văzută de câteva zile, a fost găsită fără suflare în casă

0
18

Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției Năvodari au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 36 de ani, nu a mai putut fi contactată de către părinţi timp de câteva zile. De asemenea, nici vecinii nu o mai văzuseră pe afară. 

Existând motive clare de îngrijorare, la locul indicat s-au deplasat atât polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii. În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată, fiind descoperite inclusiv picături de sânge. Ulterior, la fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști.

Din primele informaţii, cunoscuţii erau conştienţi că femeia avea probleme cu depresia şi alcoolul. De asemenea, aceasta se despărţise de ceva vreme de iubit. Trupul neînsuflețit prezenta echimoze şi a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.