O fetiţă de 8 ani a fost muşcată de un lup la Grădina Zoologică din Sibiu

0
33

Data actualizării:
Data publicării:

Foto: Shutterstock

Un echipaj SMURD a intervenit, vineri, după ce o fetiţă de 8 ani a fost muşcată de un lup la Grădina Zoologică Sibiu. Pacienta a ajuns la Spitalul de Pediatrie, unde a fost toaletată rana şi a primit tratament de specialitate. 

ACTUALIZARE 18.30 ”În jurul orei 17.00, s-a prezentat în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu o fetiţă în vârstă de 8 ani cu o plagă prin muşcătura de lup la nivelul mâinii. S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamenul local al plăgii, vaccinare antitetanică”, au transmis oficialii Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Aceştia au precizat că, de asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli Infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu.

————————————————————-

”Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup”, a transmis, vineri, ISU Sibiu.

Sursa citată de news.ro a precizat că, din primele informaţii, se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă.

”Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Editor :
A.P.Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.