O pensionară din Satu Mare a găsit un diplomat plin cu bani şi l-a luat acasă. Femeia a fost amendată cu 4.000 de lei, dar banii nu au mai fost găsiţi

0
23

Deşi camerele de supraveghere ale magazinului au surprins momentul în care femeia a luat servieta, aceasta nu a recunoscut fapta.

A luat servieta şi nu a predat-o

Poliţiştii au amendat-o pe femeie, însă banii, 50.000 de lei, nu au mai fost găsiţi. Conform informațiilor PresaSM, în data de 01.05.2020, păgubitul a sesizat Poliţia Municipiului Satu Mare cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, în jurul orelor 16.45, autor neidentificat şi-a însuşit o geantă timp diplomat de culoare gri închis ce conţinea mai multe document şi suma de 50 000 lei. Diplomat uitat de persoana vătămată în coşul de cumpărături din parcarea magazinului Lidl.

Fiind audiată în calitate de suspect, femeia a declarat că locuieşte fără forme legale în Moftinu Mare, singură și lucrezază în Piața Mare, unde vinde flori la ghiveci. A declarat că nu recunoaşte fapta şi ea nu a avut nicio servietă tip diplomat în coșul de cumpărături pe care l-a luat din rastel. Cu toate că imaginile de pe camera de supraveghere surprind infracțiunea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.