Raluca Podea, detalii picante despre amantă şi fostul soţ

0
47

Raluca Podea, detalii picante despre amantă şi fostul soţ. Artista l-a urmărit şi l-a prins de două ori în flagrant cu amanta. Aceasta a dezvăluit metoda prin care l-a prins pe Gabriel Podea că o înșela.

Raluca Podea, detalii picante despre amantă şi fostul soţ. Gabriela Podea a relatat câteva detalii picante despre cum l-a prins pe fostul soţ cu amanta. Ea nu a avut o viață uşoară, fiind divorțată la doar 21 de ani, cu un copil.

Ea și-a început cariera ca model. Iar visul ei cel mai mare a fost de a deveni foarte cunoscută. Între timp, a intrat în televiziune şi așa visul i s-a împlinit. Raluca Podea s-a căsătorit de la o vârstă fragedă cu Gabriel Podea. El este cel care, conform surselor din media, ar fi păsărit-o într-un mod brutal.

Raluca Podea, detalii picante despre amantă şi fostul soţ. L-a prins de trei ori înşelând-o

Raluca Podea nu a vorbit aproape deloc despre momentul divorțului și al abandonului de către fostul soț. Într-un interviu, vedeta a spus câteva lucuri, mai ales că Gabriel Podea urmează să se căsătorească cu Irina Pavlenco, una dintre solistele de la Sweet Kiss. Cu atât mai mult, fiul lui Gabriel și Raluca Podea are 14 ani, iar solista de la Sweet Kiss ar avea grijă ca de propriul copil deoarece Irina Pavlenco, în vârstă de 43 de ani, nu a putut avea copii.

„Am preferat să iau eu inițiativa, sunt o femeie independentă, am fost întotdeauna și l-am crescut singură. Nu erau neînțelegeri, era vorba de infidelitate și eu nu pot să accept lucrul acesta. Eu am o vorbă că orice om merită o a doua șansă. A fost prima dată când l-am prins, după o lună de zile i-am acordat a doua șansă și l-am prins din nou cu aceeași persoană.

Eu am și un feeling mai bine dezvoltat, am niște premoniții și am început să simt lucrul acesta așa că bine înțeles că l-am urmărit și cum l-am urmărit din prima, l-am și prins. El nu s-a gândit și evident că l-am urmărit și l-am prins”, a povestit ea.

Sursa foto: Facebook

Raluca Podea, detalii picante despre amantă şi fostul soţ

Artista a mai declarat că nu a putut să-l mai ierte şi chiar dacă fostul şoţ spunea să se împace, el o înșela cu aceeași femeie, care nu era superioară ei.

„A venit apoi și perioada în care a început să îmi spună să ne împăcăm, să trecem peste această situație. I-am spus că îl mai prind cu aceeași persoană totul între noi s-a terminat și… ce să vezi.. l-am prins tot la ea și așa s-a încheiat totul.

Nu am putut să trec peste lucrul acesta pentru că nu era o femeie sau o fată superioară mie. Nu aveam de ce să mă simt prost, măcar aș fi zic că a ales mai bine. Dar, dacă a ales mai prost nu puteam să trec peste și atunci i-am zis adio!”, a povestit Raluca Podea

După ce l-a prins de trei ori că a înșelat-o, Raluca Podea a mărturisit că momentul despărțirii a fost foarte greu, și nu din punct de vedere emoțional, cât din cauza tensiunilor financiare cu care se confrunta diva.

„A fost foarte greu. Eu am plecat de acasă, mi-am lăsat acolo toate lucrurile. Făcusem un credit, fiul meu avea un an. Stăteam la mama acasă și mă uitam cum zilele trec, nu mai aveam atât de mulți bani pentru că eu lucrasem și nu m-am mai dus la muncă tot din cauza lui și atunci m-am tot gândit dacă stau acasă, copilul meu nu o să aibă ce să mănânce și eu nu pot să stau să depinde de mama mea, dar asta nu se va putea la infinit.

Am decis atunci să mă duc la muncă și copilul să-l duc la o grădiniță privată.(…) Nu ajunsesem persoană publică atunci așa că m-am dus și m-am angajat la un salon faimos din Herăstrău. Câștigam super bine(…) A fost un divorț la notar, a venit de comun acord și nu am întâmpinat probleme”, a mai relatat artista pentru WOWnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.