SONDAJ. Cu cine ar vota românii dacă ar fi alegeri parlamentare săptămâna viitoare: PSD, pe primul loc. PNL și AUR sunt la egalitate

0
49

Potrivit unui sondaj de opinie la nivel național, efectuat la comanda PSD, și prezentat sâmbătă, într-o ședință a partidului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, cei mai mulți români ar vota cu PSD. Pe următoarele locuri, în clasament, se situează PNL și AUR.

Din datele sondajului, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, 32% dintre români ar vota cu PSD, 19% cu PNL, tot 19% cu AUR, 12% cu USR și 5% cu UDMR.

De asemenea, în ceea ce privește măsurile luate de Guvern prin asumarea răspunderii, românii sunt de acord cu reducerea numărului de bugetari și cu aplicarea unei taxe mai mari pe vicii, precum alcool, tutun, jocuri de noroc și zahăr.

Oamenii mai sunt de acord și cu impozitarea cu 1% a multinaționalelor pe cifra de afaceri și cu eliminarea unor facilități fiscale acordate firmelor din România.

Sondajul a fost realizat la comanda PSD, în perioada 24-31 august, pe un eșantion de 1.067 de oameni, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Metoda de culegere a datelor a fost față în față, la domiciliul respondenților. Marja maximă de eroare este de +/-3%.

Editor : B.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.