Ultimele detalii despre campioana din România dispărută în martie 2022! Ce s-a întâmplat cu cadavrul găsit. ”Nu am cuvinte”

0
45


articol scris de Digi Sport
19.11.2023, 21:01

În luna martie a anului trecut, Andreea Rabciuc (28 de ani) a dispărut fără urmă în Italia.

Multipla campioană națională la tir sportiv, care nu cu mulți ani în urmă făcea parte din lotul României de seniori, a fost căutată fără oprire de către autoritățile din Peninsulă. În vară, la mai mult de un an de când a fost semnalată dispariția sa, italienii au descoperit un cadavru despre care credeau că este al româncei.

  • Andreea Rabciuc a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

Andreea Rabciuc este încă de negăsit

Galerie Foto

Rămășițele i-ar fi aparținut unei femei cu vârsta de aproximativ 30 de ani, decedată cu cel puțin un an în urmă. Autoritățile din Italia au prelevat mostre de ADN pentru a afla cât mai multe informații, însă identitatea nu a putut fi stabilită.

Astfel, potrivit Ancona Today, pe 18 noiembrie italienii au început din nou s-o caute pe Andreea Rabciuc.

Andreea a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la o petrecere din Montecarottese. Aceasta s-ar fi certat foarte tare cu prietenul său, Simone Gresti, iar în acea seară a ales să plece singură de la evenimentul respectiv.

În același timp, Andreea a încercat să-și sune tatăl, aflat în Spania, care dormea și nu a răspuns apelurilor. Tânăra i-a lăsat un mesaj cum că ar avea probleme și are nevoie de ajutor, însă nu a detaliat.

Iubitul fostei campioane la tir sportiv a fost și este considerat principalul suspect în cazul dispariției româncei. Bărbatul a raportat târziu faptul că iubita sa lipsește, iar în mașina lui s-au găsit urme de sânge aparținând româncei.

Mesajul mamei Andreei Rabciuc, la un an și 8 luni de la dispariția fiicei sale

Astăzi este 12 noiembrie, a trecut un an și opt luni și eu încă nu știu nimic despre tine, dragostea mea. Îmi lipsești și continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment, cicatricea pe care o port în inimă este adâncă și sângerează la fiecare mică amintire.

Este de ajuns un nimic, un parfum, o melodie, un cuvânt și lacrimile de neoprit îmi brăzdează fața. Poate într-o zi te voi revedea, te voi strânge în brațe, îți voi auzi vocea, îți voi regăsi zâmbetul… Poate într-o zi…

Dar astăzi îți jur că nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea! Singurul lucru care mi-a mai rămas este speranța, totuși mai sper atât de mult că într-o zi te vei întoarce acasă. Mama ta”, a scris în urmă cu o săptămână mama Andreei Rabciuc, pe Facebook.


Etichete:
andreea rabciuc
,
tir sportiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.