VIDEO EXCLUSIV: Într-o criză de nervi, un taximetrist a distrus magazinul The Drinks Store! Paguba este uriașă – Bistriteanul

0
44

Scene de groază aseară la magazinul The Drink Store din Bistrița. Un taximetrist a intrat în magazin și într-o criză de nervi s-a apucat de spart tot ce a prins. A aruncat inclusiv cu casa de marcat după vânzătoare, și chiar ar fi amenințat că dă foc magazinului.

Scene parcă desprinse dintr-un film de groază, aseară, în magazinul The Drink Store din Bistrița. Un taximetrist a intrat în magazin, fiind recunoscut imediat de vânzătoare. Acesta era un client fidel, așa că nimeni nu se așteptase la ceea e a urmat.

La un moment dat, într-un exces de furie, a luat o sticlă cu băutură, extrem de scumpă, pe care a trântit-o pe jos. Apoi s-a apucat de spart tot ce a prins la mână. Mai mult, a luat inclusiv casa de marcat pe care a aruncat-o după vânzătoare, lovind însă ușa.

La un moment dat, ar fi vrut să dea foc magazinului, dar încercările au eșuat.

Panicate, vânzătoarele au solicitat ajutorul firmei de pază cu care are contract magazinul. În urma apăsării butonului de panică și a apelului la 112 s-au prezentat la magazin agenții de la BGS, dar și echipaje ale poliției municipale și Poliției Locale Bistrița. De la intrarea bărbatului în magazin și până la sosirea primelor echipaje au trecut doar 5 minute.

Bărbatul a fost încătușat și testat pentru consumul de alcool sau droguri, testele ieșind negative. A fost dus ulterior la UPU pentru prelevare de probe biologice. Se pare că taximetristul a ajuns, în cele din urmă la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

Personalul magazinului nu-și explică ce s-a întâmplat. Taximetristul venea des la magazin pentru a face cumpărături. În ultima perioadă, conform mărturiilor vânzătoarelor, acesta părea mai abătut și chiar slăbise, însă nimic nu putea duce la gândul la scenele petrecute aseară.

Bistrițeanul.ro a intrat în posesia imaginilor de la The Drink Store. ATENȚIE! Imagini șocante:

Paguba produsă se ridică, până în aceste momente, la câteva zeci de mii de lei. Încă se fac cercetări și calcule. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere:

”La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, ar fi distrus ușa de acces al unei societăți comerciale, și mai multe bunuri din interiorul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, iar cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Bistrița” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.