VIDEO Imagini emoționante cu civili care îi întâmpină pe soldații ucraineni în localitățile eliberate de sub ocupație rusă în regiunea Herson

0
19

Tot mai multe imagini și videoclipuri apar pe rețelele de socializare din timpul avansurilor ucrainene spre orașul Herson.

Mai mulți civili, de la copii mici până la bunici, au fost surprinși întâmpinându-i cu flori pe soldații armatei ucrainene în timp ce trec prin mai multe localități în drumul spre Herson.

O înregistrare video ilustrează un marș al trupelor ucrainene printre civilii care îi așteaptă pe marginile drumului cu flori, baloane și îmbrățișări.

Un alt videoclip postat pe rețelele de socializare arată o fetiță cu un mare buchet de flori în brațe în timp ce plânge de fericire la întâlnirea cu soldații ucraineni. „Zâmbește, dragă! Gata cu statul în pivniță!”, i-ar fi spus bunica sa.

Multe asemenea imagini au apărut online în ultimele ore.

În urma ofensivei forțelor ucrainene, Rusia a anunțat la începutul săptămânii retragerea trupelor sale din orașul Herson, de pe malul drept al fluviului Nipru, spre valul stâng.

Citește și…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.