Samsung a lansat în România noua serie Galaxy A

Populara serie budget-friendly tocmai s-a îmbogățit cu două modele noi. Este vorba despre Samsung Galaxy A 53 5G și A 33 5G. Telefoanele sunt echipate cu un nou procesor, camere foto cu tehnologie AI, display luminos și cursiv, baterie de lungă durată, toate încapsulate în design-ul elegant și subțire deja consacrat. 

Galaxy A53 5G deține un sistem de patru camere, cu o o cameră OIS de 64MP cu tehnologie VDIS, precum și o cameră frontală de 32MP, pentru fotografii clare și stabile. În plus, Night Mode a fost îmbunătățit, astfel încât fotografiile, cât și videoclipurile în lumină slabă, pe timp de noapte, vor ieși acum mult mai clare și mai luminoase.

Noile Galaxy A sunt în pas cu standardele actuale

Ambele telefoane sunt echipate cu display AMOLED de 6.5 inci pe Galaxy A53 5G, respectiv 6,4 inci pe Galaxy A33 5G, iar rata de refresh este de 120Hz pe A53 5G, respectiv 90Hz pe A33 5G, oferind astfel o experiență de vizionare a conținutului excelentă, chiar și în condiții de luminozitate extremă. 

Design-ul celor două telefoane este unul elegant, durabil și practic, camerele fiind îmbinate perfect în carcasa telefonului; sunt dotate cu Corning Gorilla Glass 5 și certificate IP67 – pentru rezistență la apă și praf.

În perioada 18-25 aprilie, ca parte din campanie de Paște, la orice telefon Galaxy A53 5G cumpărat de pe samsung.com/ro sau din magazinele partenere, consumatorii vor primi o pereche de Galaxy Buds Live cadou, la prețul telefonului. Mai multe detalii despre ofertele promoționale de Paște puteți găsi pe site-ul oficial.

Cele mai recente știri
Știri similare