Amna, pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista: “S-a îngroșat gluma”

0
17
  • Amna, pe mâna medicilor
  • Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

De curând, Amna a ajuns la spital. Vedeta a mers pentru câteva investigații, acolo unde a fost supusă unor analize de sânge.

Amna, pe mâna medicilor

În urmă cu puțin timp, Amna a ajuns pe mâna medicilor. Artista a vorbit, pe pagina personală de Instagram, unde le-a spus fanilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Dragii mei, nu o să ghiciți unde mă aflu, pentru că nici eu nu am știut că o să mă aflu . Facem un RMN astăzi, unde vom face niște investigații. Am amețeli în ultima vreme și vedem ce se întâmplă cu coloana mea.“, a mărturisit Amna pe pagina personală de Instagram.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Cântăreața a precizat că de câteva luni are stări de amețeală. Cu atât mai mult, Amna a dezvăluit și faptul că se simte foarte slabită.

Mai oameni buni, este mult mai bine să prevenim decât să tratăm, asta știm cu toții, doar că n-ai timp, o lași pe altădată, altădată se transforma în niciodată și ajungi să te neglijezi. Ei bine, povestea fiecărui om. Azi mi-am luat inima în dinți și am mers să vedem ce se întâmplă. Am stări de amețeală de două luni de zile, dar deja s-a îngroșat gluma, plus că eu nu am treabă dacă nu dorm, parca sunt mai fresh. În ultima vreme, ce să vezi, amețeli și mă simt slăbită și am zis că trebuie să ne verificăm.“, a mai adăugat artista.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Amna a fost chemată, de urgență, la școala unde învață fiul ei: “Așa eram și eu…” / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.