Concurs de recrutare la Direcția de Sănătate Publică Mureș – Stiri din Mures, Stiri Targu mures

0
36

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș organizează concurs de recrutare pentru funcţia publică de execuţie temporar vacantă de inspector clasa I grad profesional superior, la Serviciul control în sănătate publică – Inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi muncă, cu normă întreagă (8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână).

”Concursul de recrutare constă în trei etape succesive, după cum urmează: a) selecţia dosarelor de înscriere, în cadrul căreia comisia de concurs are obligaţia de a selecta dosarele de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs; b) proba scrisă, care constă în redactarea unei lucrări şi/sau în rezolvarea unor teste – grilă. c) interviul, în cadrul căruia se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor”, se menționează într-un anunț făcut public pe pagina web a instituției, www.aspms.ro.

Potrivit sursei citate, dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 25 septembrie 2023, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50 – Birou RUNOS, etaj I, între orele 9.00 – 15.00. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-211.729, adresa de e-mail [email protected] și pe site-ul www.aspms, persoană de contact Ofelia Rotar, consilier grad profesional superior.

(Redacția)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.