Detalii noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile unui prieten apropiat: ”Caz fără speranță”

0
40

În ultimii ani, au apărut foarte puține detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, de șapte ori campionn mondial de Formula 1. Dar nn prieten apropiat al celebrului pilot a făcut dezvvăluiri despre acest aspect. Ce a spus acesta.

Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Pe 29 decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher avea să se schimbe definitiv. A suferit un accident la schi, în stațiunea franceză Meribel, cu traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. De la acel episod, se știu foare puține detalii despre starea de sănătate a campionului mondial.

Jurnalistul Roger Benoit, în vârstă de 74 de ani, prieten apropiat cu Michael Schumacher în anii săi de glorie la Ferrari, a risipit orice urmă de mister în legătură cu situația în care se află fostul pilot de Formula 1. Într-un interviu pentru ziarul elvețian „Blick”, acesta a spus care este starea de sănătate a campionului mondial.

Michael Schumacher a fost unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1 din istorie.

Michael Schumacher, în vârstă de 54 de ani, și-a petrecut aproape zece ani în comă și este îngrijit în permanență de familie la reședința lor din Elveția. Iar prietenul acestuia nu a dat vești bune. Întrebat dacă sunt semne de îmbunătățire a stării de sănătate a pilotului, acesta a dezvăluit că nu.

”Există un singur răspuns la această întrebare, iar acesta este cel pe care l-a dat fiul lui, Mick, într-unul dintre rarele sale interviuri din 2022: Aș da orice ca să vorbesc cu tata.

Această propoziție spune totul despre cum se simte tatăl său de peste 3.500 de zile. Un caz fără speranță”, a mărturisit jurnalistul Roger Benoit.

”Este diferit, dar aici”

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit și ea despre starea de sănătate a acestuia, în timpul unui documentar Netflix din 2021 despre viața fostului pilo. Ea s-a limitat să spună că bărbatul este „diferit, dar aici”. Michael Schumacher urmează un tratament de reabilitare pentru traumatismele suferite în urma accidentului.

Pilotul și Corinna sunt căsătoriți din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani).

Citește și: ”Trăiește ca o prizonieră!”. Detalii cutremurătoare despre soția lui Michael Schumacher

Germanul Michael Schumacher a suferit accidentul în decembrie 2013, în timp ce încerca să ajute fiica unui prieten, care părăsise traseul marcat. Schiul pilotului a lovit o piatră și el s-a dezechilibrat și în cădere s-a lovit la cap. A fost conștient câteva minute, după care a leșinat.

A fost operat de două ori înainte de a fi plasat în comă indusă, din cauza leziunilor craniene, dar de zece ani nu s-a mai trezit.

Cariera lui Michael Schumacher

El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Michael Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010 și a fost pilotul celor de la Mercedes.

Citește și: Imaginea emoţionantă cu Schumacher care făcut întreaga lume să plângă. Sebastian Vettel a arătat-o tuturor

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1

BOMBĂ! Halep primit decizia tristă în cazul de dopaj! Românca a făcut anunțul!

Suma fabuloasă câștigată dintr-o platformă interzisă! Vica Blochina spus adevărul: „A produs într-o lună”

Ce S-A AFLAT despre bărbatul cu care se iubește fosta soție lui Bordea. Trădare maximă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.