Detalii noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, dezvăluite de un prieten al fostului pilot de Formula 1

0
37

Despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-au aflat foarte puține detalii, în ultimii zece ani, după accidentul de schi din 2013 al celebrului pilot de Formula 1. Recent, un prieten al său a oferit câteva indicii.

Jurnalistul Roger Benoit, prieten vechi cu Michael Schumacher, a venit recent cu detalii importante despre starea de sănătate a campionului mondial.

Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public din decembrie 2013, atunci când s-a accidentat grav în timp ce schia în Alpii francezi, familia sa menținând o confidențialitate strictă în jurul stării sale de sănătate.\

Soția lui Schumacher, Corinna, a oferit o actualizare rară a stării de sănătate a acestuia, spunând că bărbatul în vârstă de 54 de ani este “diferit, dar aici” în timpul unui documentar Netflix din 2021 despre viața fostului pilot, în timp ce el continuă să urmeze un tratament de reabilitare pentru traumatismele suferite în urma accidentului de schi, potrivit express.co.uk.

Citește și: Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o publicație din cauza unui interviu generat de Inteligența Artificială
Jurnalistul Bild Benoit a fost întrebat recent dacă poate oferi o actualizare a stării de sănătate a prietenului său.

“Nu”, a declarat el pentru Blick. Însă a adăugat: “Există un singur răspuns la această întrebare și acesta este cel pe care fiul său Mick l-a dat într-unul dintre rarele sale interviuri din 2022: ‘Aș da orice să vorbesc cu tata’. Această propoziție spune totul despre cum se simte tatăl său de peste 3.500 de zile. Un caz fără speranță”., a spus, trist, Benoit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.