Farmacia Sfântul Gheorghe Piatra-Neamț – sănătate înainte de toate!

0
25

Sănătatea este cel mai de preț dar, de care, din păcate, nu devenim conștienți decât atunci când îl pierdem. Una dintre cele mai vechi dar mereu actuale reguli pentru menținerea stării de sănătate, pe care și farmaciștii, alături de cadrele medicale, o promovează este “Fii ponderat în toate!”. În decembrie 2022, firma Mado G Pharma Onești a deschis o farmacie nouă cu produse farmaceutice destinate întreținerii stării de sănătate și tratării diferitelor afecțiuni medicale sau a simptomelor acestora, în Piața Centrală “Sfântul Gheorghe” din Piatra-Neamț, pe strada Baltagului, nr. 8. Având contract cu CAS Neamț, noua farmacie, ce poartă numele pieței, “Sfântul Gheorghe”, vă poate oferi medicamente gratuite și compensate, dar și medicamente fără rețetă, cosmetice, ceaiuri și alte produse farmaceutice, precum și unele produse de nișă precum tehnică medicală, încălțăminte ortopedică și ochelari. Farmacia acoperă întreaga gamă de medicamente necesare bolnavului cronic cardiac, diabetic, tulburărilor gastrointestinale, bolilor pulmonare, celor autoimune, tulburărilor genetice și bolilor virale, cum sunt hepatitele de diferite tipuri. 

Farmacia “Sfântul Gheorghe” are contract  și eliberează rețete și pentru Spitalul Militar Iași, unitatea fiind considerată de încredere de către renumita instituție spitalicească ieșeană. Personalul cu calificare în domeniu, profesionist, este format din patru asistente farmaciste și două farmaciste, pentru care atenția și grija pentru pacientul care trece pragul farmaciei este prioritară.

Programul farmaciei este de luni până vineri de la 7:00 la 19:00, fiind deschisă și în week-end, sâmbăta de la 7:00 la 15:00, iar duminica de la 7:00 la 13:00. Pentru informații puteți apela la numărul de telefon: 0759/890.557.

Farmacia Sfântul Gheorghe Piatra-Neamț – sănătate înainte de toate!Și pentru că noua farmacie se află chiar în piață, prețurile tuturor medicamentelor sunt adecvate pentru orice buzunar, astfel încât tratamentele să fie disponibile şi pentru pensionarul cu venituri mici şi pentru familiile cu mulţi copii. Farmacia acoperă toată gama de medicamente, creme, uleiuri, dar și dispozitive și tehnică medicală, într-o formă variată și diversificată, pentru a veni și în sprijinul dumneavoastră, dar și pentru a răspunde cerințelor și necesităților tuturor categoriilor de pacienți care îi trec pragul. Și pentru că grija pentru sănătate este principalul scop, politica de marketing este una pliată pe a veni în întâmpinarea pacienților prin promoții, tombole și oferte care să le permită tuturor să aibă acces la produsele farmaceutice de care au nevoie. Ofertele sunt structurate pe pachete de produse atât în funcție de afecțiunile pe care le tratează, cât și pe categorii: cosmetice, suplimente alimentare, produse naturiste, bio, vitamine și minerale. Pentru că “nu orice este bun pentru tine este bun și pentru mine”, farmacistele de la “Sfântul Gheorghe” oferă consiliere personalizată pacienților, atât pe partea de prevenție, cât și pentru tratarea diferitelor afecțiuni, astfel încât la ieșirea din farmacie fiecare să știe exact cum trebuie să procedeze pentru administrarea medicamentelor, ce dozaj, în ce moment al zilei și orice alte detalii.

Un atu care diferențiază această farmacie de celelalte din Piatra-Neamț este faptul că aici găsiți ochelari de soare și de vedere de firmă, dar și încălțăminte ortopedică, un produs din ce în ce mai greu de găsit. Ochelarii, atât cei de soare cât și cei de vedere, au protecție UV, sunt și pentru copii și pentru femei și bărbați, cu diferite modele de rame și design atractiv. Dacă doriți ceva anume și nu se găsește expus acel model, poate fi comandat direct în farmacie. În Farmacia “Sfântul Gheorghe” găsești ochelari de vedere cu dioptrii de la de la +1 până la +3,5, diferite modele.

Farmacia Sfântul Gheorghe Piatra-Neamț – sănătate înainte de toate!Încălțămintea ortopedică sau pantofii ortopedici sunt special concepuți pentru a oferi sprijin și ameliorarea durerii pentru persoanele care suferă de dureri ale picioarelor, gleznelor sau tălpilor. Acest tip de pantofi au fost concepuți cu mai multă atenție la funcție decât la modă, deși încălțamintea ortopedică de astăzi este mai atractivă decât modelele din anii trecuți. Unul din miturile legate de încălțămintea medicală de acest tip este că doar bătrânii poartă, realitatea este ca încălțămintea ortopedică este purtată de oameni de toate vârstele. În general, funcția principală a pantofilor ortopedici este de a oferi mai mult sprijin pentru picioare și glezne decât încălțămintea clasică. Designul exact al pantofilor variază în funcție de natura problemei de sănătate a purtătorului. De exemplu, diferite tipuri de încălțăminte ortopedică sunt utilizate pentru a oferi ușurare pentru gambe, degetele de la picioare sau podul tălpii. Nu există un design ortopedic de pantofi care să funcționeze eficient pentru toate tipurile de probleme ale piciorului, dar există modele de pantofi comozi și frumoși pentru orice gust.

Purtarea încălțămintei ortopedice este o idee bună ori de câte ori există un tip de problemă de sănătate care face ca mersul să fie dureros. Asta include starea piciorului care face incomodă purtarea pantofilor clasici sau situații în care mersul pe pantofi normali provoacă oboseală și durere în mușchii sau oasele picioarelor. Întrucât oamenii de toate vârstele, femei, bărbați sau chiar copii, pot suferi astfel de dureri, există pantofi concepuți atât pentru copii cât și pentru adulți. Iar pe stocul Farmaciei “Sfântul Gheorghe” din Piața Centrală găsiți modele diferite și cam toate numerele de pantofi ortopedici, iar ceea ce nu găsiți la un moment dat se poate comanda direct în farmacie, urmând să fiți anunțați când îi veți putea ridica.

Farmacia oferă o gamă largă de cadre, cârje, scaune cu rotile și alte echipamente și tehnică medicală ortopedice care pot fi aduse și pe bază de comandă, atunci când nu există pe stoc.

Farmacia Sfântul Gheorghe Piatra-Neamț – sănătate înainte de toate!Farmaciștii de la “Sfântul Gheorghe” vă sfătuiesc să practicați sportul ori de câte ori aveți ocazia, să mențineți o dietă sănătoasă, bogată în fibre, fructe și legume și cu mai puțină carne și să mergeți la plimbare în aer liber cât mai des. Atunci când suferiți de o afecțiune, de orice tip, nu vă grăbiți să treceți la automedicație, consultați medicul de familie și/sau medicul specialist, singurul care vă poate diagnostica și vă poate prescrie tratamentul corect pentru suferința dumneavoastră. Și nu uitați, puneți sănătatea dumneavoastră înainte de toate! 

Angela CROITORU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.