Fiul lui Kamara nu poate merge la școală nici anul acesta din cauza problemelor de sănătate: „Prezența

0
35

Fiul lui Kamara nu poate merge la școală nici anul acesta din cauza problemelor de sănătate. Toată lumea știe deja faptul că fiul artistului se confruntă cu o serie de probleme de sănătate destul de grave. Deși s-a născut perfect sănătos, la scurt timp după ce a venit pe lume a făcut un stop cardio respirator în timp ce era alăptat, astfel că de acolo se trag toate. Artistul a mers la numeroși medici, iar Leon a trecut printr-o mulțime de operații, însă în continuare starea lui nu este una care să-i permită să meargă la școală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul lui Kamara nu poate merge la școală nici anul acesta din cauza problemelor de sănătate. Mai precis, Leon a fost diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală, cu care se confruntă și acum, la cei 9 ani ai săi. A suferit numeroase intervenții chirurgicale, însă chinul nu se oprește aici.

Citește și: Cum se simte Leon, fiul lui Kamara, după ultima operație: „A început să facă pași!’

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Kamara, după Survivor 2023: „Aveam nevoie. Sunt pe recuperare’

Citește și: Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: „Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să…’

Citește și: Cristina Ich, adevărul despre relația actuală cu Alexandru Pițurcă, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: „Suntem ca două personaje dintr-un film de…’

Fiul lui Kamara nu poate merge la școală nici anul acesta din cauza problemelor de sănătate

Fiul lui Kamara nu poate merge la școală nici anul acesta din cauza problemelor de sănătate. Deși noul an școlar a început deja, Leon rămâne în continuare acasă. Trebuie să fie clasa a-3-a însă problemele de sănătate îl oprește din aceste demers. Kamara s-a tot interesat de școli speciale care să-l accepte cu problemele sale de sănătate și faptul că nu poate merge, însă momentan nu au dat roade căutările sale.

Conform evaluării psihologice, Leon are o vârstă mai mică decât vârsta lui biologică. Luăm în calcul varianta școlarizării acasă, pentru că el are capacitate intelectuală. Prezența lui fizică într-o școală ar fi dificilă, nu poate merge, i-ar trebui o bancă specială și însoțitor. O să mai vorbim cu școli, care ar fi dispuse să-l primească, în sensul de a trimite un profesor acasă. Ar trebui, la cei 9 ani ai săi, să fie în clasa a III-a, cred.

Totuși, deși stă acasă, Leon a învățat câte puțin din fiecare, astfel că știe literele, alfabetul și stă bine pe partea de Limba Română, însă este mai greu cu matematica.

Știe literele, alfabetul, da, ce l-am mai învățat și noi, acasă, bunica, bona. Cu socotitul, cu matematica, e mai greu‘, a declarat Kamara pentru playtech.ro.

Leon are de suportat mai multe operații

Kamara nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a dezvăluit că încearcă să-i găsească profesori care să vină acasă pentru ca băiatul să poată studia. De asemenea, a precizat că urmează noi vizite la spitalele din străinătate pentru pentru noile operații necesare odată cu dezvoltarea lui fizică.

Operațiile sunt necesare, pentru că Leon crește, se lungesc oasele, dar mușchii rămân scurți, este dureros’, a completat artistul.

Kamara: „A făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele!’

Nu o dată, ci de mai multe ori, Kamara a povestit cu lacrimi în ochi cum s-a ajuns ca fiul său să sufere și să aibă aceste probleme de sănătate. Artistul a precizat de fiecare dată că Leon s-a născut perfect sănătos, dar a făcut un stop cardio respirator la scurt timp după ce a venit pe lume și de acolo se trag problemele sale de sănătate, care nu au trecut nici după 9 ani.

Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, prin cezariană în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa’, povestea fostul concurent de la Survivor România’, acum ceva vreme.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.