Horoscop joi. Zodia care ar putea avea probleme de sănătate!

0
40

Horoscop joi, 7 septembrie. Zodia care ar putea avea probleme de sănătate! Evită infecțiile, indigestiile sau alergiile. Află ce îți rezervă astrele, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate pentru Capital.ro de către profesorul Radu Ștefănescu.

Horoscop joi, 7 septembrie

BERBEC Joi ai putea avea chef să faci mișcare, ceea ce, în prima parte a zilei se poate traduce într-o stare de neliniște și nervozitate. Unii colegi, clienți sau parteneri te pot călca, destul de tare, pe codiță, încearcă să îți menții calmul! Ai toate șansele ca, trăgând aer în piept de 2 ori, înainte de a răspunde, să reușești să păstrezi relațiile la un nivel amiabil. În rest, toate par să meargă ca unse, ceea ce îți poate reda încrederea în viitor și îți poate spori ambiția!

TAUR Astăzi, filosofia ta de viaţă conservatoare, așa cum îi stă bine unui semn de pământ, poate fi apreciată atât în viața ta profesională, cât și în cea personală. Din cauza haosului generalizat din societate,
oamenii pot simți nevoia, din ce în ce mai mult, de repere stabile și de idei clare, ca puncte de sprijin. Poți începe să simți nevoia, tot mai mult, de un alt sens al vieții tale, care pare dedicată muncii pentru plata facturilor și a ratelor. Trebuie să mai fie și altceva, nu?

GEMENI Dacă ai ratat o oportunitate sau ai ales o opțiune greșită, nu fi prea dur cu tine! Tuturor ni se poate întâmpla să facem o analiză proastă a situației sau să urmăm un presentiment greșit. Structurează-ți metoda de lucru, poți câștiga încrederea tuturor. De asemenea, învață să spui clar ceea ce gândești. Astăzi, poți avea o viziune largă, de ansamblu, asupra situației, ceea ce te poate propulsa, dar te chinui să te organizezi.

RAC Astăzi poate fi o zi plină, fie de mari suferințe, fie de fericire intensă. Emoțiile sunt sporite, și la bine, și la rău. În cazul tău, influența poate fi mai degrabă pozitivă și te poate împinge să te autodepășești, să oferi tot ce este mai bun din tine în aspirațiile tale, relațiile sau activitățile tale. Încearcă să privești în mod obiectiv diferitele situații care pot apărea. Ia lucrurile mai ușor, cu calm și răbdare.

Horoscop joi, 7 septembrie. Zodia care ar putea avea probleme de sănătate! Evită infecțiile, indigestiile sau alergiile.

LEU Și astăzi este o zi de plăceri solitare precum lectura, o plimbare, un moment de meditație. Climatul nu este foarte constructiv, iar indolența colaboratorilor tăi riscă să te supere mai mult decât de obicei. Ar fi mai bine să te izolezi în proiectele tale, lăsându-te ghidat de intuiție. Nu promite nimic și nu lua nicio măsură legată de bani sau de proiecte viitoare, pe termen lung, mai ales dacă implică un grup mai mare de oameni, o echipă.

FECIOARĂ Personalitatea ta nervoasă poate găsi, astăzi, mari energii de mobilizat. Din fericire, ai șanse să le canalizezi în modul corect. Chiar dacă mediul tău este stresant, poți să reușești să-l depășești. Nu te lăsa copleșit de problemele altora, ci interesează-te de ele cu simțul practic și eficiența care te caracterizează. Bunătatea ta îți poate aduce noroc, devotamentul tău pot trezi recunoaștere și stima celor din jur.

BALANŢĂ Astăzi sunt favorizate sensibilitatea, imaginația și simțul tău artistic. Poți ajunge la un nivel mai spiritual și mai tandru în relațiile tale personale. Dacă ești într-o relație, poți experimenta sentimente magice. Stelele te pot stimula să devii mai idealist, iar intuițiile tale pot deveni mai puternice. Poți beneficia de o mare luciditate, aproape de clarviziune și înțelegi, în sfârșit, diferența dintre himere și un proiect concret.

SCORPION În același mod în care trebuie să eviți dependențele, fie ele afective sau alimentare, ar trebui, în aceste zile, să te ferești de infecții, indigestii sau alergii. Fii atent în activitățile tale și nu-ți asuma niciun risc prin neglijență sau distragere a atenției. Poate fi o zi favorabilă corespondeței, comunicării,în general. Rutina ta zilnică este destul de confortabilă și liniștitoare.

Horoscop joi, 7 septembrie. Zodia care ar putea avea probleme de sănătate! Evită infecțiile, indigestiile sau alergiile.

SĂGETĂTOR Toate nenorocirile lumii sunt prezente în mintea oamenilor, dar bunăvoință nu există suficientă, ne lipsește simțul practic și inițiativa. În loc să reproșezi fiecare eșec, ar fi mult mai util să îi înveți pe cei din jur abilități care pot fi constructive. Nu încerca să-ți analizezi la rece situația financiară, ai pierde timpul, mai bine lasă lucrurile să se întâmple, iar consecințele s-ar putea să nu fie atât de negative pe cât te temi.

CAPRICORN Nu îți face griji pentru lipsa generală de organizare. Lucrurile se pot întâmpla de la sine și ai șanse să fii întotdeauna la locul potrivit în momentul potrivit, în timpul acelei zile. În a doua parte a zilei, o ședința de shopping pentru a-ți achiziționa ținute noi sau o vizită luuungă într-un magazin de parfumerie, îți poate reda încrederea în tine și optimismul.

VĂRSĂTOR Dacă îți este greu să-ți impui o anumită disciplină sau un program strict, nu este nevoie să te forțezi. Urmează-ți, mai bine, propriul sfat: trebuie să știi să te lași purtat de valuri, deși ești zodie de aer. Poate fi un moment bun să îți schimbi unele obiceiuri contraproductive, de exemplu, îți poți propune să te culci și să te trezești mai devreme sau să faci mai multă mișcare dimineața, poate să mergi la bazin.

PEŞTI Te poți simți înțeles și apreciat, ceea ce îți poate spori încrederea în tine și te poate ajuta permite să te exprimi cu mare farmec și convingere. Poți să aduni cu ușurință oameni cumsecade pentru a te însoți în afacerile care sunt cele mai importante pentru tine. Stelele te sfătuiesc să te odihnești mai bine azi, poate chiar să împarți ziua în două cu o siestă binemeritată, à la America Latină.

Horoscop joi, 7 septembrie. Zodia care ar putea avea probleme de sănătate! Evită infecțiile, indigestiile sau alergiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.